Uncategorized

1 Søndag i Advent

Så blev det første Søndag i Advent, så må man gerne begynde at pynte op til jul, syntes jeg. Jeg er ikke en overpynter, men lidt har også ret;) Så må heller komme igang 🙂 Se lige hvad vi har fået af Michael’s mor:)

Advent

Lørdagen blev brugt på ren afslapning, efter en Vild med dans Fredag aften. Sikke en skøn finale, om det var de rigtige vinder, ja muligvis, de gjorde det godt, men det gjorde Stephania  og Morten også.. Så den er svær. Nu håber jeg bare min Kæreste vinder til næste år;) (godt der er en laaaang pause nu, så vi kan lege kærester igen:)

Thomas Michael’s bror var min partner in crime hele Fredagen, også da’ vi skulle køre hjem, Lørdag morgen.. Både Michael og James havde fået lidt for meget at drikke om Fredagen, så de sov hele vejen.. hehe, jeg var DJ på vejen hjem og Thomas var Chauffør, vi er et godt team 🙂

Vild med dans

Vild med dans

Joan Divine

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar