Uncategorized

Dyrlæge skræk!!

Jeg er faktisk ikke rigtig bange for noget, har ikke tandlæge skræk eller alm læge skræk, men dyrlæger dem er jeg bestemt ikke vilde med, det er nok mere på mine hundes vegne jeg er bange, syntes altid det er synd for dem når de skal stikkes, de er jo mine børn..

Idag skal vi ind til Dyrlægen, da’ mine små hunde børn skal rabies vaccineres, hvilket i sig selv lyder skræmmende.. Men loven siger at når vi skal ha’ dem med ud af landet, bliver de nød til det..

Vi har sammen med Michael’s familie og et vennepar lejet en kæmpe luksus hytte i Norge over nytår, en lille uge’s tid i norges fjelde;) Bliver super hygsomt, Drengene er vilde med at stå på ski, det er dog ikke så meget mig, kom jo til skade for 8 år siden, med min knæ, men kan jo altid læse en god bog og drikke vin;) og så er jeg så heldig at, min veninde som er med er gravid, så siger bare jeg skal passe på hende, så bliver nød til at blive hjemme fra alt det ski tam tam;)

Men tilbage til de små hunde børn, se dem lige dem kan man da’ ikke stikke i!!!

Legolas;)

Legolas

Angel;)

Angel1

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar