Uncategorized

18 December, min yndlings dato:)

Idag er en meget speciel dag, den 18 December betyder faktisk en del for mig.. Det var den dato for 4 år siden, Michael og jeg var på vores første date<3 og tænk den mand er jeg stadig sammen med den dag idag, fantastisk ikke, nu hvor alle går fra hinanden i tide og utide:)

Den 18 er også dagen idag, hvor jeg har været til noget tv optagelse, super spændene, må jo selvfølgelig ikke sige noget om det endnu, men sjovt var det.

Senere idag (den 18) skal Michael og jeg også til et spændene møde, som jeg håber udvikler sig til noget helt fantastisk <3

Den 18 er min Mor’s lykketal og min Papmor’s fødselsdag. 🙂

Pt er jeg vild med den 18 :o)

Joandivine

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Erik Blem
    20. februar 2016 den 20:39

    I er et pragtfuldt par, som jeg nyder at høre mere om!!!

  • Skriv kommentar