Uncategorized

Jul i Hornbæk 2015

Vi havde en skøn Juleaften i Hornbæk, vi var sammen med Michael’s forældre og familien fra Fyn, hans Moster, Onkel, Fætre og kusine, dejlige mennesker.

Den 23 lillejuleaften, kørte vi til Hornbæk, vi var det ca kl 21 om aften, da’ vi lige var inde til Michael’s sidste dansetime i Fitness DK, så kunne vi holde jul med god samvittighed;) Da’ vi ankom fik vi skøn Gullash suppe, som svigermor Anne havde lavet, bagefter spillede vi pakkespil, men på en ny måde, nemlig med banko, hvilket jeg syntes er super sjovt, og meget bedre end at stjæle gaver fra hinanden, og børnene;) Og man må sige jeg havde held i spil, ellers havde jeg bare nogle gode plader, for vandt en del af gaverne:))

Den 24 Juledag vågnet jeg kl 06 Angel skulle altså ud og tisse;) Stod op lidt efter, da’ vi skulle op til Mette og Henrik Blomsterberg, da’ Henrik har fødselsdag den 24, så de holder åben hus, fra kl 10 til 13, men lækker brunch. Så hyggeligt, er så VILD med de 2 og deres skønne børn.

Vi kørte tilbage til Hornbæk et par timer efter. Nogle tog i Kirke, og jeg havde taget mit negle udstyr med, så jeg fik lige lavet Shellac, både på Michael’s Mor, Moster og Kusine;) Om aften vi fik dejligt julemad, Anne og Moster Helle, er simpelhen fantastisk i et køkken:) I Michael’s familie får de And, hjemme hos os i Jylland plejer vi at spise flæskesteg, men jeg er faktisk mest vild med And, eller er blevet det.. Holder mig nemlig helst fra Svinekød, da’ jeg ikke rigtig kan tåle det, selvom flæskesteg smager skønt;) Og jeg var så heldig at få mandelgaven:)) Så gik turen ind i stuen hvor vi danset om juletræ og vi pakket gaver op, det blev en skøn og lang aften, tror først vi var i seng kl 01 🙂

Juletræ

Jul2015

Jul2015

Jul2015

Jul2015

Angel er meget glad for hendes gave;)

Angel

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar