Livstil Model/fotograf

Weekend i Aalborg

Denne weekend stod den på en tur til Aalborg, jeg skulle over og være fotograf til en workshoop, hvor jeg skulle tage billeder af alle instruktør i Crossdance. 56 personer på en time, hold da’ op jeg havde travlt, men man er vel professionel, hehe;)

Kirstine er creator og Master Trainer, hun er så sej, og så er lige så fantastisk som person. Crossdance, et helt nyt danse koncept i Danmark.

Min kæreste skulle osse undervise i Cha cha cha, rumba og jive moves, det tror jeg de var glade for, og jeg låner ham gerne ud engang i mellem;)

Læs mere om det her Crossdance

Crossdance

Crossdance

Jeg kender Kirstine fra “gamle dage” da’ jeg havde brugt hende som danser i min egen gruppe: D-choice ja jeg har selv lavet musik og sunget for mange år siden, sådan rigtig dance musik, ja gang i den;) jeg synger stadig dog ikke professionelt mere, men er du gal, vi havde nogle sjove år;) Jeg boede selv i Aalborg da’ jeg havde gang i musikken, det er en skøn by;)

Vi kørte derover Lørdag, vi skulle først arbejde Søndag, så vi havde hele Lørdagen til at hygge i Aalborg. Vi var så heldige at møde den skønne Søren hedegaard på færgen, hvor vi fik snakkede og hyggede en del, han er simpelhen så skøn!! Da vi ankom til Hotellet skrev Søren og vi ikke havde lyst til at komme op til ham og Preben og spise Sushi, det blev sådan en hyggelig aften, de mennesker er fantastiske.

Så alt i alt en skøn weekend <3

Hold øje med bloggen laver en give away i morgen :))

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar