projekt baby

Æg oplægning (Guldægget)

Hey Læser.

I dag kom dagen, hvor jeg fik sat et flot 8-cellet æg, tilbage hvor det høre til;) Nu er det bare ventetiden til den 7 marts, hvor jeg skal ha’ taget blodprøve, ihhhh hvor er der bare lang tid til, syntes jeg:) Tiden vil jeg bruge på at, slappe rigtig meget af, og bare passe på min krop, så ingen maratonløb til mig;) Jeg ved godt, at mange siger man bare skal gøre, som man plejer, det vil jeg også gør, denne gang vil jeg bare tænke mere over det, for jeg er sikker på det er et guldæg:) I aften vil jeg bruge tiden på at kysse min kæreste, da’ han har været fantastisk, under alt det her<3

Her er lige et billede, så i kan se hvordan sådan en lille fætter ser ud;)

dag3-8celle

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Christine
  24. februar 2016 den 9:02

  Venter med at sige tillykke til 12 graviditetsuge med det hele. Meeen jeg kan ikke lade være…. bliver nødt til at fortælle dette:
  7. Marts er en lykkedag. Der blev den smukkeste dreng født. Vi kalder ham faktisk Guld-sønnen 🙂 (fordi han altid får guldmedaljer i sine sportsgrene, har gyldne striber i de blå øjne, gyldne farver og så er der noget glamour over ham, når han har været ude i solen). Hvis du så et billede, Joan, så ville du med det samme forstå hvorfor. Tro på at det er en lykkedag, jeg glæder mig til at følge med i Guldægget og krydser fingre for jer. P.S. god udrugning 😉

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   24. februar 2016 den 11:30

   Ja men ved aldrig noget helt sikkert før uge 12. Sikke en dejlig søn du har, og jeg tro på at den 7 marts er en lykkedag nu:)

 • Svar
  Anette
  26. februar 2016 den 15:56

  Kære Johan – faldt tilfældigt over din side. Jeg har selv været igennem et uvirkeligt langt fertilitetsforløb – for ca 20 år siden. Det var hårdt – men i december 1998 blev vores skønne datter født – og efter det kom – helt (næsten :)) af sig selv en lillebror.
  Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke – ved præcist hvordan du har det 🙂
  Kram Anette

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   27. februar 2016 den 11:37

   Tak for de søde ord Anette <3

  Skriv kommentar