projekt baby

Fryseæg

Hey Læser.

Sorry jeg har været væk fra bloggen nogle dage, nogen gange skal man bare ha’ en lille pause;)

Men nu skal i høre, jeg fik en fantastisk email i Fredags fra klinikken, vi har 3 fryseæg:) Det er så stort, netop fordi vi ikke har haft, nogle de sidste par gang, så hver gang jeg skulle starte i behandling, var det forfra, med alle sprøjterne og div hormoner.. og det vil så også sige at vi har 3 “gratis” forsøg.

Nu er der snart gået en uge siden jeg fik sat æg op, og jeg går bare og venter på det bliver den 7 marts. Mange har spurgt om jeg kan mærke noget endnu, der vil jeg sige, at det er svært at fornemme endnu, fordi jeg tager sådan nogle, stikpiller 3 gange om dagen, som er med til at fremme progesteron i kroppen, som jeg jo ikke producer her i starten, fordi jeg ikke er blevet “normalt” gravid, de gir’ en de samme symptomer, som hvis man var gravid :/ dvs træthed-kvalme-og ondt i maven og brysterne. Men det må man jo tage med, på den her lange vej til projekt baby. 😉

<3

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar