projekt baby

Tæller dagene til ægudtagningen

Fertilitet forløbet so far..

Idag er sidste dag jeg skal stikke mig selv:) Ja det lyder helt underligt, men det er nu vores virkelighed lige nu. Forløbet denne gang syntes jeg faktisk, ikke det har været så slemt, som mange af de andre gange, har jo tænkt den tanke, at det her skal jeg gøre for at blive gravid, så det er bare blevet en del af min dag. Jeg har dog de sidste par dage, haft en del ondt i maven, den er ved at blive en del oppustet nu, og gør en del ondt når jeg går rundt:/

Denne gang har jeg været lidt længere på medicin end tidligere, næste 2 uger snart.. Hvilket også godt kan mærkes inde i mavsen.. Jeg har fået tid på Lørdag til æg udtagning, selvom jeg glæder mig rigtig meget, ved jeg desværre også hvor ondt jeg får bagefter, og har efter hver gang måtte blive i sengen hele dagen, men men men jeg er positiv, for det er også en del af vores projekt baby ano 2016 😉

Jeg håber i alle krydser fingere for det går godt, på Lørdag. Vi vil så gerne snart kalde os forældre <3

Joan&Mich

Relaterede indlæg

21 Kommentarer

 • Svar
  Pernille
  18. februar 2016 den 16:09

  Rigtig meget held og lykke med det hele. Jeg krydser fingre for jer.
  Hilsen Pernille (der var igennem det i 3 år, og som nu har en dejlig datter )

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   18. februar 2016 den 16:18

   Tak Pernille:) Vi har også været igang i 3 år, nu håber vi bare det lykkes denne gang 🙂
   Dejligt det lykkedes for jer <3

 • Svar
  lizette
  18. februar 2016 den 18:30

  Hej Joan og Michael håber at det lykkedes denne her gang.kryser at hvad jeg kan lørdag.

 • Svar
  Camilla HE
  18. februar 2016 den 19:49

  Rigtig meget held og lykke.
  Jeg har selv været igennem det. Og min mave var også sindsyg oppustet. De tog 18 æg ud og lod 10 blive tilbage. Puha sikke en æggefarm. Jeg fik en dejlig dejlig dreng ud af det. Han er 3 nu mig sørme om han ikke blev storebror for 1 år siden. Og det var på “hjemmelavet” facon. SÅ meget held og lykke. Kh camilla

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   18. februar 2016 den 23:35

   Dejlig lille fortælling:) Hold da’ op 18 æg det var meget :))

 • Svar
  Sanne
  18. februar 2016 den 21:12

  Joan – jeg ønsker jeg virkelig det bedste – I er begge sådan nogle søde mennesker, og fortjener virkelig at blive forældre.
  Jeg krydser fingre

 • Svar
  Krydser alt hvad der krydses kan for jer☺️ I fortjener det virkelig
  18. februar 2016 den 22:27

  Krydser alt hvad der krydses kan☺️ I fortjener det så meget ☺️

 • Svar
  Lone Markussen
  19. februar 2016 den 7:55

  Håber alt går godt for jer

 • Svar
  Bettina
  19. februar 2016 den 13:39

  Puha kender det udmærket godt selv. 2.5 år ud og ind af fertilitets klinikken inden det lykkedes

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   19. februar 2016 den 15:10

   Dejligt det lykkedes for jer <3

 • Svar
  Mariane
  19. februar 2016 den 16:14

  den der venter på noget godt venter gerne længe, det skal nok lykkedes for jer, masser af god karma til jer.

 • Svar
  Dorthe
  19. februar 2016 den 21:45

  Din historie rør mig så meget, for har selv været igennem det.
  Nu kender jeg ikke jeres årsag og det er også lige meget hvad grunden er til det – det er så hårdt at gå igennem.
  Vi havde 6 IUI-forsøg og 3 ICSI-forsøg uden resultat, men i pausen mellem 9. og 10. forsøg, så var naturen med os og vi har nu en skøn dreng på 6 måneder <3
  Husk at passe på hinanden, det er så opslidende at skulle nå så stort et ønske, når man skal kæmpe sådan for det.
  Og så lige credit for at stå frem – for hvorfor skal det være et tabu??
  Men det er netop også en af grundene til, at jeg ikke spørger folk om de snart skal have børn, man ved aldrig om de kæmper for det.
  I ønskes så meget held og lykke dig og Michael – håber at i snart får medgangen med jer og får lov til at opleve det fantasiske i at få en barn <3

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   20. februar 2016 den 19:17

   Dorte tak for din indlæg og for at dele det, det betyder rigtig meget. Er så glad på jeres vegne, i har fået en dejlig søn, så dejligt når naturen vender til ens fordel<3 tak for dine søde ord, vi håber så meget, det snart er vores tur<3

 • Svar
  Ida
  20. februar 2016 den 6:35

  Kære Joan!
  Hvor er jeg bare glad for at jeg har fundet din blog! Det så fedt du bryder tabuet omkring at tale om barnløshed! Her kæmper vi selv på vores 3 år med barnløshed.
  Efter jeg læste din blog omkring åbenheden åbnede jeg selv op for min tætteste familie samt nogle kollegaer, og hold da op en lettelse, nu undgår man virkelig de der dumme kommentarer “hvornår det jer”
  Det er så rart at have et sted man kan gå knd og læse lm andre kvinder der har det svært! Ofte kan man føle sig helt alene i verden. Synes ofte man føler at alle omkring en bliver gravide bare de kigger på hinanden!
  Tak for din ærlighed, den har hjulpet mig ud over kanten!!
  Mange hilsner en nu trofast læser, der krydser alt jeg kan for jer!
  Kh Ida

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   20. februar 2016 den 19:14

   Hej Ida.
   Hvor er jeg glad for dit indlæg, det er nemlig hele grunden til jeg startet med at lave det første indlæg, om mit fertiles forløb, jeg vil bryde det tabu som jeg syntes hænger over hovedet på os som går igennem, alle de her forfærdelige ting, som sådan et forløb nu er. Jeg er glad for, du har åbnet op, du vil føle det hele bliver meget nemmere nu, sender lige en masse kærlighed og positive tanker afsted til dig <3

 • Svar
  Louise
  6. marts 2016 den 20:56

  Hej Joan…
  Dejligt at du åbner op for et tabu belagt emne… Du fortæller intet om, hvorfor i er i behandling?
  I er ikke blevet insemineret, men direkte videre til ivf?

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   8. marts 2016 den 14:26

   Nej direkte til IVF og ICSI.
   Vi fortalte det i Go’ aften Danmark

  Skriv kommentar