Livstil Medie Model/fotograf

Vinder af Årets Se&Hør mand

Som mange af jer nok ved, arbejder jeg som fotograf og det har jeg gjort det de sidste 5 år, jeg tager bla de fleste billeder af Se&Hør manden for Se&Hør:)

Igen i år har et af mine billeder vundet:) jeg vandt også sidste år med Martin. I år var det Michael’s tur, han var også nomineret sidste år, dog uden af vinde. Michael kender jeg igennem min Nevø, og det var også ham der i sin tid fik ham overtalt til at stille op, det er Michael’s 4 gang som Se&Hør mand, så han er den jeg har lavet flest billeder af til Se&Hør, så det var på tide, det blev hans tur;)

Her er hans vinder billede;)

Årets Se&Hør mand

I kan se en rigtig sjov video på Se&Hør’s hjemmeside af Magic Michael;)

Se&Hør

Husk nu før i dømmer… Se&Hør manden er bare noget de fleste gutter gør for sjov, der er ingen som tror de skal ha’ nogen model fremtid ud af det.. Så se som et sjovt og fedt at de tør indslag i bladet;)  Jeg hygger mig altid med at lave billeder af de her mænd, Vi har altid nogle sjove timer, det er altid dejlig, at det er helt uden diva nykker..

Hvis du sidder derude og kigger/læser med og godt kunne tænke dig at stille op som Se&Hør mand. Så er det ind på min Facebook side og booke et shoot;)

Bliv Se&Hør mand

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar