Livstil projekt baby

C9

Rigtig mange af jer har spurgt mig, hvordan jeg har det, efter vores BP var negativ, og der desværre ikke, var en baby på vej lige nu, det er selvfølgelig rigtigt trist, jeg ville ønske svaret var et andet, men der er ikke andet for, end at vi må op på hesten igen, når vi lige har overskud til det igen.

Efter alle de Hormoner jeg har været på, trænger jeg til at blive renset ud i hele kroppen, jeg føler mig oppustet og træt for tiden. Jeg købte C9 for over en halvt år siden, og har aldrig fået det brugt, så nu tænker jeg, at jeg vil starte på det i morgen, jeg gør det ikke for at tabe mig, men for at rense ud, da’ jeg binder rigtig meget væske, og har faktisk gjort det i 3 år.. Jeg vil også ind og ha’ tjekket mit stofskifte, da’ jeg jo har taget en del på, de 3 år vi har været igang med fertilitetsbehandling. Har en ide om den er i den lave ende.. Men nu må vi se, det kan jo også være C9 hjælper, hvis i har andre ideer, til at få renset ud, må i meget gerne sige til, eller hvis i har prøvet c9, vil jeg gerne høre fra jer <3

C9

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar