Uncategorized

Mit møde med Timbaland

Nu nærmere vi os jo meget, snart vores tur til Miami, det bliver lidt en blandet ferie, da’ jeg  har en skøn pige med (Pernille) som jeg er igang med at hjælpe med en modelkarriere i USA. Så vi skal arbejde med foto i 6 dage og så har vi 7 dages ferie, så jeg også får lidt tid til Michael, så jeg kan vise ham Miami;)

Jeg glemmer aldrig min tid som model, i USA for det meste var det i Miami. Selvom jeg for det meste arbejde som model, havde jeg en agent, som syntes jeg skulle tage til Casting på en ny musik video fra Timberland, jeg tænkte ja hvorfor ikke:)

Det var helt surrealistisk at komme ind i et rum til 5 “dommere” hvor den ene af dem var Hr Timbaland:)) Casting var over 2 dage, jeg var der på dag 2, jeg var den eneste blondine.. Min første tanke var, så får jeg da’ ikke en rolle i den video, hvis han er mere til de smukke mørke piger.. Men jo jeg fik rollen, damn jeg var stolt:) Men det værste ved det hele, var at jeg ikke kunne tage det pga, jeg ikke havde green card:((( Øv øv men oplevelsen har jeg dog stadigvæk;)

Mit outfit til Casting, sorry for den dårlige kvalitet;)

Miami

Om aften fik jeg det er lækre shoutout, fra hans agent, så bliver man sq lidt glad, vi var ligesom 55 piger til casting.

Miami

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar