Uncategorized

Sexy business Daniel

Idag har jeg haft fornøjelsen, af Daniel i studiet. Hvis i ikke ved hvem Daniel er, så er han aktuel i Tv3 programmet Sexy business. Daniel arbejder som mandestripper og i programmet viser han familien Danmark, hvordan det skal gøres;) Jeg har kendt Daniel i mange år, vi har også strippede sammen nogle gange, da’ jeg stadig var i branchen.

Han er og bliver stadig Danmark’s bedste mandestripper, det har han også lige bevist ved at vinde DM i strip, her i starten af måneden. Daniel er en fornøjelse at skyde billeder af, og jeg har da’ også lige lavet et til jer, resten af billederne er til et magasin, så dem gemmer vi lige lidt;) men kan fortælle så meget, at det er noget med håndværker tema;)

Hvis i vil booke Daniel kan i gøre det her Divinestrip

Daniel.logo

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar