Livstil Medie projekt baby

Svært at være kærester?

Ja det spørgsmål, fik jeg forleden dag af Ekstra bladet,  da’ vi lavet en lille interview, ang vores fertilitets behandling. Jeg syntes det er et meget godt spørgsmål og en meget vigtig ting i hele det her forløb, da’ det er svært for parforholdet, når det hele drejer sig om projekt baby. Vi har jo snart været igang i 4 år, og har 6 forsøg bag os. Lige nu er vi igang med vores fryseæg, og vi får svar i morgen, hvad dag jeg skal ha’ sat æg tilbage i næste uge <3

Vi startede med at være kærester for lidt over 4 år siden, og har faktisk været igang, næsten lige siden starten af vores forhold. Og ja det har været super hårdt til tider, med alle de op og ned ture, man får i sådan et forløb. Men heldigvis er vores kærlighed for hinanden meget stor og stærk og den er sikkert også blevet styrket, med alt det vi har været igennem. I kan læse hele interviewet her: Ekstra Bladet

Det vigtigste når man er i fertilitets behandling, syntes jeg, er at man snakker med hinanden, om alt hvad man går og tænker på, det hjælper rigtig meget, så man ikke brænder inde med noget, der til sidst, går ud over forholdet <3

Projekt baby

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar