Livstil projekt baby

Tanken om Tvillinger:)

Idag var vi jo på klinikken, da’ vi starter op på vores næste fertilitets behandling med  fryseæg, og denne gang har vi endelig fået lov, til at få sat 2 æg op, vi har spurgt før, men de har aldrig været glade for at gøre det, men denne gange sagde de, at gerne ville nu når vi havde været igang så længe.

Nu håber vi bare på begge æg overlever optøningen, så vi kan få de 2 æg sat op, som vi drømmer om:) Og det at vi muligvis kan få tvillinger, gør bare det hele meget mere spændene, og det klare vi jo nok også. Der er jo heldigvis folk før os, som har prøvet det, og de har også overlevet;)

baby-49002__180

 

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Maria
  9. maj 2016 den 19:00

  Ja vi fik 2 æg tøet op og meldingen var at vi godt kunne få bege op, da det ene alligevel ikke så ud til at kunne klare sig….. Og VUPTI TWINS!!! Jeg har godt nok lige skulle vænne mig til tanken. 2 på én gang 🙈😱 men som du skriver, sårer der andre der har klaret det før os 🙈

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   10. maj 2016 den 10:59

   Ej hvor sejt:) Stort tillykke med dem <3

 • Svar
  Stefanie
  10. maj 2016 den 23:50

  Hej skønne kvinde❤️. Åhhh hvor er jeg glad for at læse i er igang igen. Jeg ønsker jer alt det bedste, og krydser alt for det lykkes . I vil blive de mest fantastiske forældre Michael og dig. Jeg har kendt dig siden du var en lille aktiv teen 😄😍😎, og ved du har hjertet på rette sted. Du er et fantastisk menneske søde, og det ser ud som Michael er lige så dejlig😍👍. Om der kommer 1 -2 eller tre😜Så vil jeres barn/børn blive beriget af to utroligt kærlige forældre❤️. Jeg glæder mig til at følge jer . De kærligste hilsner fra Stefanie

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   11. maj 2016 den 22:10

   Du er simpelhen så skøn, søde Stefanie. 1000 tak for dine dejlige ord <3

 • Svar
  Rethe
  18. maj 2016 den 10:11

  Mange har held til at blive gravide, hvis de har prøvet behandlinger her:

  https://klinikweirsoe.dk/

  Hun er både uddannet syge og sundhedsplejerske og en særdeles kompetent dame.

 • Svar
  Mette
  20. maj 2016 den 23:09

  Kære Joan

  Jeg kommenterer sjældent, men denne gang bliver jeg altså nødt til at skrive dette til dig.

  Jeg er selv igennem fertilitetsbehandling pt, så jeg ved, hvad du/I gennemgår. Spændingen, skuffelsen, op-og nedture. Man forstår det først, når man selv har været igennem det.

  Min historie er, at jeg blev gravid i første forsøg i 2012 – glæden ville ingen ende tage. Desværre endte det i en voldsom spontan abort derhjemme i uge 13. Kampen fortsatte vi dog på trods af sorg og afmagt. Vi var igang non stop efterfølgende det næste 1 1/2 år uden held. Vi havde ét forsøg tilbage, og vi havde faktisk forberedt os på, at vi skulle tage stilling til, hvad der så skulle ske, når testen IGEN var negativ. Men det var den IKKE – den var positiv, og i august 2014 fødte jeg en perfekt lille pige, som var kampen værd!

  Nu er vi så i gang igen i håb om at give hende en søskende. Kampen er den sammen. Følelserne er de samme. Det er ude af vores hænder, og man kan bare lytte til eksperterne, gøre som de siger og følge med.

  Vi er netop blevet rådet til “blastocyst-dyrrkning”. Har I hørt om dette? Jeg anede ikke, det fandtes, men tjek det ud. Måske kan dette hjælpe jer. Kort fortalt får vi hver gang perfekte befrugtede æg, men desværre sker der ikke noget, når disse blive sat op. Denne gang har de dog lavet “blastocyst-dyrkning”. Ud af 8 meget fine 8 cellede æg, blev kun èt æg til en “blastocyst”. Dvs chancen for at de 7 resterende æg var blevet til en graviditet er minimal. Derfor er disse 7 æg blevet “sorteret fra”, og jeg skal nu have denne blastocyst sat op. Man finder altså kort fortalt frem til dét æg, som vil have højest sandsynlighed for at blive til en graviditet, og sparer derfor en mass forsøg, som alligevel højst sandsynlig ikke var blevet til en graviditet.

  Jeg anede intet om dette, før lægen oplyste os om muligheden. Jeg tænkte derfor, at jeg ville oplyse jer om det. Måske kan det hjælpe jer i jeres kamp.

  Jeg ønsker jer det bedste og håber, at uanset havd der sker, så forbliver I stærke sammen og affinder jer med dét, som bliver jeres skæbne. Jeg synes, det er SÅ sejt, at I er ærlige omkring jeres kamp. Tak for det! Tak fordi I sætter ord på noget, som mange af os gennemgår.

  Held og lykke til dig og Michael!
  Kærlig hilsen
  Mette

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   26. maj 2016 den 20:05

   Næsten alle vores gange har været blastocyster. Derfor har vi ikke haft så mange fryseæg, før den her sidste gang, der havde vi 3. Og har lige fået 2 lagt op, nu venter vi bare til vi kan få lavet en BP. Håber det lykkes for jer <3

  Skriv kommentar