Livstil projekt baby Uncategorized

Nogle gange gir, livet bare ikke mening.

Nogle gange er livet bare så uretfærdigt, at man slet ikke kan sætte ord på det.. Heller ikke denne gang, fik vi en positiv blodprøve. 🙁

Vi har stadig et fryseæg tilbage, men om vi bruger det, ved vi ikke endnu, hvis i spørg os idag.

Vi vil bruge aften på at ligge og holde om hinanden, for kærligheden den har vi dog stadigvæk <3

Ked af det

 

Relaterede indlæg

36 Kommentarer

 • Svar
  Katja
  6. juni 2016 den 19:15

  Øv Joan, det er jeg simpelthen SÅ ked af at høre 🙁 Jeg føler med jer, da min kæreste og jeg selv kæmper en kamp i fertilitetsbehandlingsverdenen. En kamp der desværre stadig ikke har båret frugt, og hvor vi så sent som sidste mandag selv fik endnu en negativ blodprøve efter et IVF forsøg. Jeg havde sådan håbet for jer, at heldet og lykken endelig var med jer <3

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   7. juni 2016 den 12:09

   Det er jeg ked af og høre, det er bare så hårdt <3

 • Svar
  Anja Skak
  6. juni 2016 den 19:40

  Og i aften vil jeg græde med jer 😢 det har været en hård besked at få, og videre give. Varme tanker.

 • Svar
  J
  6. juni 2016 den 19:47

  Hej Joan.
  Skriver aldrig sådanne steder, men har fulgt med din kamp her det sidste stykke tid og har sådan følt med jer! Jeg har selv været i ivf behandling igennem 5 år og i aller sidste forsøg lykkedes det! Jeg skal have min baby om 5 uger. Jeg vil høre dig om du kender til naturmedicin i form af nogle dråber som styrker livmoderslimhinden? Vi er 3 i min omgangskreds som har haft store problemer med at blive gravide der har taget disse og vi er så blevet gravide alle 3! Jeg tør ikke skrive navnet her da jeg ikke ved om man må “reklamere”. Måske du kender dem? Du har sikkert også undersøgt markedet. Men måtte lige skrive det til dig. Held og lykke!

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   7. juni 2016 den 12:08

   Nej det har jeg ikke hørt om. Prøv at skrive på min mail. divine-models@hotmail.com
   <3

  • Svar
   Nadja
   9. juni 2016 den 0:13

   Hej…
   Du må meget gerne skrive hvad det er for nogle dråber, det vil jeg også meget gerne høre mere om, og har også nogle veninder der vil være interesseret… Vi er nok flere i samme båd end man går og tror.
   Men jeg tror på at det nok skal ske på et tidspunkt! Ønsker det bedste for dig Joan

 • Svar
  Hanne Larsen
  6. juni 2016 den 20:09

  Åh, det gør mig så ondt. Har selv været baduljen igennem flere gange….. Op med hovederne, begge 2 ⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Svar
  Tina
  6. juni 2016 den 21:10

  Hvor er jeg ked af det på jeres vegne, jeg havde virkelig håbet at denne gang var det lykkedes for jer. Medfølende tanker fra mig til jer 🌹

 • Svar
  Sheila Meyhoff
  6. juni 2016 den 21:33

  Det gør ondt i mit hjerte at læse smukke. Da vi fik sat “Thor og Sommer” op, sagde jeg til Torben at jeg følte at, det var at spilde de to æg, fordi at min krop jo af ligevel ville frastøde dem 😭😭 men jeg ville jo heller ikke af med dem. Vi tog en LANG pause. På 3-5 måneder. Så min krop kunne falde til ro (havde brug for at tænke på mig selv) og BUM! Min krop tog imod dem. Det kan se sort ud smukke. Men du skal nok blive mor! Det ved jeg.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   7. juni 2016 den 12:07

   <3 Vi holder altid en pause på 3-4 måneder hver gang.. føler det hjlæper lige lidt 🙁 Tak for dine søde ord skønne Sheila

 • Svar
  Ida
  6. juni 2016 den 22:22

  Jeg sender jer tanker! Jeg sidder selv med følelsen af at der ikke er retfærdighed til! Vi er selv igang med et opslidende forløb!
  Kærligheden er det vigtigste i denne tid!! Pas på hinanden! I er i manges tanker i aften! 🙏🏻

 • Svar
  Cindie
  7. juni 2016 den 12:34

  Øv altså😢 Lige nu virker det hele så uretfærdigt. Men for Gud skyld giv ikke op😁 Jeg er det selv igennem og skal have æg ud på lørdag. Har fået 8 oplægninger og 2 bio. Det er så hårdt når det bare ikke vil lykkes. Måske i skal skifte sted. Nye øjne, måske en anden måde det bliver gjort på. Og ny energi. Håber det lykkes for jer snart❤️

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   2. juli 2016 den 10:38

   Tak. Håber snart det lykkes for jer <3

 • Svar
  Pernille Xenia
  7. juni 2016 den 16:11

  Kæmpe kram og kærlighed til dig/jer <3

 • Svar
  Lene
  8. juni 2016 den 12:28

  Det er jeg ked af på jeres vegne.
  Jeg vil blot høre om i har prøvet nogle former for alternativ behandling? Jeg har hørt om flere der har haft held med at få akupressur, kranio sekral terapi eller healing, og derefter blive gravide helt naturligt. Se fx denne her: https://www.katrinebirk.dk/blog/gravid-3-behandlinger/

  Det var bare mit input til jer. Håber det lykkes for jer! <3

 • Svar
  Dansk glamour-par i sorg: Stadig ikke gravide - Kendte.dk
  8. juni 2016 den 18:27

  […] Læs hele blogindlægget her. […]

 • Svar
  B
  8. juni 2016 den 19:44

  Hej Joan,

  Det lyder fornuftigt at tage lidt pauser i mellem behandlingerne, så man kan finde styrken igen til at fortsætte.

  Jeg er selv blevet gravid i 8. Icsi forsøg, som også var sidste forsøg i det offentlige, og vi var igang med at indstille os på at skulle over i det private.

  Jeg havde mistet modet fuldstændig og tænkte at det aldrig ville lykkedes. Men det gjorde det og nu er jeg i 19. uge.

  Jeg har både prøvet priming og Aha og har været i både stimuleret og naturlig fryseforsøg, udover 4 friske forsøg. Det har været et helvede at være igennem.

  I det sidste forsøg kontaktede jeg Sund fertilitet, hvor jeg fik laser og (udvendig) massage i underlivet. Om det gjorde udslaget ved jeg ikke, men jeg vil da anbefale dig at prøve det. Mænd kan også få laserbehandling for at forbedre sædkvaliteten.

  Pøj pøj med det og jeg håber, at du finder styrke til at kæmpe videre. Der er bare nogle som skal igennem mange forsøg.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   9. juni 2016 den 14:25

   Tak for dine gode råd, det må jeg prøve. Tillykke med graviteten <3

 • Svar
  Susanne
  8. juni 2016 den 21:46

  Hej Joan.
  For lidt over 7 år siden var jeg igennem det samme som jer i ca 3 år. I mit sidste ICSI blev keg anbefalet at prøve akupunktur og det hjalp. Jeg blev gravid. Den 28. November 2009 fædre jeg den mest vidunderlige pige. Jeg vil anbefale dig en akupunktør i Kastrup der hedder aku-kur. Hun er jordmoder og har en uddanelse som akupunktør. Hun har hjulpet mange med at blive gravide.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   9. juni 2016 den 14:37

   Så meget tillykke med jeres pige <3 Jeg prøver at finde hende <3

 • Svar
  Lene
  8. juni 2016 den 22:29

  Hej
  Ved det er hårdt har selv været igennem 19 forsøg, og har været heldig at få 2 børn ud af det. Jeg tænker det er vigtigt at få klarlagt med sig selv og sin partner hvad en mor og en far egentlig er. Der er mange muligheder evt. sæd eller ægdonation eller adoption at have med i overvejelserne, når man gerne vil have barn. Jeg håber I får jeres ønske opfyldt om barn. Kh Lene

 • Svar
  Trine
  8. juni 2016 den 23:26

  Prøv at kontakte ham her Huang og fortæl ham hvad “problemet” er – Jeg ved han har hjulpet mange hen over årene og folk rejser til hans akupunktur-klinikker (Århus og Viborg) langvejs fra.
  Han er super dygtig til mange forskellige problematikker,men ved at han især har hjulpet mange med at få børn ❤️
  https://www.facebook.com/huangsaku/
  Fortsat held og lykke – Det sker når i mindst venter det 👫

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   9. juni 2016 den 14:38

   Har hørt om ham før, må lige undersøge ham lidt.

 • Svar
  Mette Doctor Lund
  9. juni 2016 den 0:05

  Kender følelsen… har selv et offentlig betalt forsøg tilbage, men kan ikke rigtig beslutte mig for, hvorvidt det skal bruges, da sorgen over en negativ blodprøve er mere skræmmende end glæden over en positiv.
  Håber det bedste for jer.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   9. juni 2016 den 14:38

   Tak, håber bestemt også det bedste for jer <3

 • Svar
  Kitsa Maria
  9. juni 2016 den 8:22

  Hej Joan. For xx hvor er det uretfærdigt!!! Jeg har en søn på 13, men vil SÅ gerne være gravid igen… Vi har forsøgt (uden hjælp) i ca. 3 år uden overhovedet at blive gravid!! Med min søn, Mikkel, blev jeg gravid efter halvanden måned, men nu… Nothing!!
  Og så sidder man (jeg) bare dér, og er skide bitter, fordi “alle” andre er gravide eller føder skønne babyer!!! Bare ik mig!! Og nogle forældre gider ik engang at tage sig af deres børn – HVORFOR pokker skal de ha lov til at blive forældre, når vi andre, der vil forgude vores barn, ikke ka få lov til at blive mor og far?? Ja, det ER fuldstændig irrationelle tanker, men jeg ka altså ik undgå, at synes, at det er mega uretfærdigt!!!

  Mht. de der livmoderslimhindeforstærkende dråber… Ku jeg få navnet på dem??? 🙏🏻🍀

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   2. juli 2016 den 10:37

   Har lavet et blog indlæg om dem 😉

 • Svar
  Lise
  9. juni 2016 den 9:11

  Man forstår først hvor hård en kamp fertilitetsbehandling er, når man selv har gennemgået det. Jeg er så heldig at være mor til to ICSI-børn. Det er hårdt hårdt at få hormoner, hårdt at få taget æg ud, men det er ingenting i forhold til uvisheden. Det er dét, vi har kæmpet mest med. Man tænker hele tiden; “kommer det nogensinde til at ske”. For os lykkedes det, og det håber jeg også, det gør for jer! I må kæmpe videre og holde hovedet højt!

 • Skriv kommentar