Livstil Medie projekt baby Uncategorized

Få styr på dit stofskifte.

De sidste 2 dage, har jeg haft så ondt i maven pga min periode denne gang, og har måtte ligge i sengen, det meste af tiden:( Ved ikke om det er fordi, jeg fik zoneterapi denne her gang, eller fordi jeg er begyndt at spise de her Gele royal (bidronningføde) Havde læst at man ville ha’ nemmere ved at blive gravid, fordi de styrker æg produktionen, men havde også læst man godt kunne få rigtig ondt ved menstruation.. Jeg er snart træt af og læse om alle de ting man kan gøre og de ting man ikke skal gøre.. For jeg kan fortælle jer så meget, at der er ikke noget som har hjulpet endnu.. 🙁

Men jeg er nu gået igang med at læse denne her bog, som jeg har fået anbefalet, som hedder “Få styr på dit stofskifte” Bogen er skrevet af 2 kvinder: Inger mann forbes og Else marie juhl thomsen. Jeg er først lige gået igang, men den virker spændene, en af de kvinder som har været med til at skrive den, selv har været igennem mange fertilitets behandlinger. Jeg skal nok gi’ jer en opdate mere så snart jeg er færdig med den. Om ikke andet kan man lære hvordan man får ny energi, og det kan vi vist alle sammen godt bruge.

Bog

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Anja Skak
  12. juli 2016 den 19:42

  Flot Anja – hun bruger bare e-mail bjælken herinde 😃

 • Svar
  Naia Bang
  12. juli 2016 den 21:56

  Det er ikke for at være lyseslukker, Joan – men hvis ikke din læge har konstateret lavt eller subklinisk lavt stofskifte, så har jeg svært ved at se, hvordan bogen her kan hjælpe dig. Det er jo heldigvis ikke noget, man behøver at gætte sig til, hvorvidt man har eller ej..
  Jeg har selv haft lavt stofskifte (en autoimmun variant, der hedder Hashimotos) i over 20 år og er selv mere eller mindre ufrivilligt barnløs. Skriv en PB, hvis du vil vide lidt mere om, hvordan du med sikkerhed kan få konstateret, om du har stofskifteafvigelser. Knus til dig og Michael <3

 • Skriv kommentar