Familie

Fejl behandlet i 5 år

Hej igen søde læser.

Ja jeg ved godt det er over 6 måneder siden jeg sidst har delt mine tanker og noget af mit liv med jer. Og det er der sådan set en rigtig god grund til. Jeg skriver jo ikke om hvad jeg har fået til aftensmad eller hver gang jeg har købt nyt tøj, det er der nok blogger som gør meget bedre end jeg.

Nej det som min blog mest er baseret på, er projekt baby. (i kan læse min tidligere indlæg, hvis i ikke ved hvad jeg snakker om)

Jeg er tilbage på bloggen for en kort stund, ved ikke om jeg bliver ved, men lige nu har jeg noget på hjertet, som har fyldt rigtig meget det sidste stykke tid, og føler jeg har brug for at fortælle det til jer, måske er der nogle i samme båd?

De sidste 5 år har Michael og jeg gået på en offenlig klinik, vi sluttede vores forløb i Februar i år, i alt har vi været igennem:

1 IVF forsøg

6 ICSI forsøg

3 fryseæg forsøg

Det har været et sindsygt forløb, bare jeg tænker tilbage på alle de hormoner jeg har flydt min krop med, tør jeg slet ikke tænke på, jeg kan også bare tage et kig på kroppen så er jeg ikke i tvivl om den har ændret sig, ikke til den bedre side, men var der nu kommet en baby ud af det, ville jeg være totalt ligeglad.. Nå men det jeg vil fortælle jer nu, tar hele vores forløb i en helt ny retning, og jeg er stadig i chock over det, og føler bare vi har spildt 5 år på forkert behandling.

I Maj månede startet vi op på en ny klinik, som vi havde fået anbefalet, jeg føler mig tryg ved første samtale, hvor de siger vi starter helt forfra med nye blodprøver og nyt test, og en kikkert undersøgelse af min livmoder, hvilket jeg IKKE har fået lavet før, selvom jeg har sagt hver gang efter et mislykkede forsøg, om det måske ikke er noget galt, hvilket de hver gang slog hen og sagde, i er bare uforklarlige barnløse, og det er bare et spørgsmål om forsøg, så ville den være der.. For 2 måneder siden får jeg svar på min undersøgelse og desværre viser den at der er tegn på Endometriose.. Åhh nej, mit liv går fuldstændig i stå et kort øjeblik da’ jeg får det at vide, jeg tænker hvorfor har de aldrig testet for det på den offenlige klinik? Hvorfor har vi brugt 5 år på forkert behandling??? ( forkert behandling: jeg har altid været på kort skema, har man Endometriose skal man nedreguleres først) Det er simpelhen ikke til at forstå, jeg er så ked af de ikke har taget sig tid til at teste for det, før vi gik igang, så ville vi måske allerede havde haft vores ønske baby. 🙁

Vores forløb har denne status nu, at den nye klinik har sat mig på mini piller, (2 om dagen) hvilket jeg i starten syntes var meget mærkelig, men når de forklare det giver det ret god mening, min krop skal nedreguleres og det skal den i 3 måneder før vi kan starte op igen, åhh hvor ville jeg ønske vi var startet her, for 5 år siden, så er jeg sikker på det hele havde set helt anderledes ud.

Hvis der sidder nogle derude, som har været igennem rigtig mange forsøg, og det stadig ikke er lykkes for jer, så vær sød at få lavet en kikkert undersøgelse, selvom de offenlige klinikker ikke anbefaler det, så gør det for jeres egen skyld<3 Skriver gerne klinikkens navn i privat besked.

Tak fordi i læser med, og vi giver ikke op endnu <3

Screen Shot 2016-02-08 at 13.05.59

 

Relaterede indlæg

34 Kommentarer

 • Svar
  Jeanette
  4. august 2017 den 21:44

  Hej Joan og Michael
  Jeg håber det vil lykkes for jer at få et barn for der er jeres største ønske😊 Jeg føler med jer, jeg kan ikke selv for børn hverken på den ene el anden måde jeg er nemlig født uden livmoder og fik som 17 næsten 18 årig at vide at jeg aldrig ville kunne få børn og det er sku et slag i hovedet som osse gjorder at jeg gik helt ned med flaget. Jeg er nu 41 år gammel og har lært og leve med at jeg ingen børn har fået,men op til flere gange kun jeg godt have tænkt at få børn, kunne selvfølgelig haft adopteret et barn men jeg synes bare ikke det er der samme.
  Jeg håber alt det bedste for jer❤️❤️❤️❤️
  Knus og kram til jer begge fra mig

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   6. august 2017 den 14:23

   Tak fordi du åbner dig op og fotæller din historie <3

 • Svar
  Jette
  4. august 2017 den 21:48

  Elsker dig/jer for jeres oprigtighed/ærlighed vedr det her kæmpe store problem ikke at kunne få lov til at blive forældre MEN jeg tror på at det nok skal lykkes for jer og I fortjener om nogen at få den ære en skønne dag at kunne kalde jer for MOR og FAR … Krydser fingre for jer … Love you

 • Svar
  Pia
  4. august 2017 den 21:57

  Hej Joan
  Jeg har endometriose og har fået tvillinger via ivf. Jeg krydser for, at det snart er jeres tur. Lov mig at holde ud, det er det værd. Men nedregulering er et helvede. Jeg fik zoladex indsprøjtninger og det er et hormonshow uden lige.
  I dag er alt besværet og tidsforbruget glemt og jeg gjorde det gerne igen.
  Jeg krydser fingre for jer ❤️

 • Svar
  Birgit Hansen
  4. august 2017 den 22:38

  Hej Joan.
  Hvor jeg vil ønske for dig og Michael det vil lykkes for jer, det har i godt nok fortjent efter alt det du/l har været igennem .
  Ps. Du kender mig fra Dance Camp i år.
  Kh Birgit.😊

 • Svar
  Sabrina
  5. august 2017 den 8:05

  Årh hvor er det ubærligt! Vi brugte selv 3 år på og få vores lille V, og det var helt forfærdeligt. Det første år vidste de heller ikke jeg havde PCO, det var først da jeg selv gjorde noget for og få det undersøgt at jeg fandt ud af at jeg havde det og skiftede klinik.
  Vi fik V i januar, og jeg håber inderligt for jer at der snart kommer en lille baby til jer os ❤
  Alt mulig held og lykke, jeg håber du stadig vil dele dine oplevelser her inde, jeg har haft stor glæde/gavn af og læse dine indlæg.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   6. august 2017 den 14:20

   Tak for de søde ord, håber bestemt også snart vi har lidt held <3

 • Svar
  A
  5. august 2017 den 10:50

  Må jeg spørge hvilken offentlig klinik du var tilknyttet (Jeg er nemlig selv i gang i det ofentlige), og hvor du er nu? ☺

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   6. august 2017 den 14:20

   Sender en privat besked, da’ jeg ikke vil hænge nogle ud på bloggen.

   • Svar
    A
    6. august 2017 den 22:04

    1000 tak☺

   • Svar
    A
    17. august 2017 den 15:32

    Hej igen. Ville du sende info til mig? ☺

    • Joan Divine
     Svar
     Joan Divine
     31. august 2017 den 18:29

     Har sendt den til dig, kig muligvis i spam, ellers sender jeg igen <3

     • A
      5. november 2017 den 16:40

      Tillykke med din “nye” blog ☺ Jeg har ikke modtaget en mail med info – heller ikke i spam-mappen, så du må gerne prøve at sende igen. ☺

 • Svar
  Camilla
  5. august 2017 den 11:10

  Er virkelig ked af at høre at det har taget så lang tid at få denne diagnose – håber virkelig at det er vejen frem for jer. Vi er på 3. ICSI og jeg er interesseret i også at få lavet sådan en undersøgelse så du må meget gerne dele klinikkens navn? Og så vi jeg gerne takke for at du sætter fokus på fertilitetsbehandling – jeg føler mig tit så alene med det og det er en stor hjælp når andre deler deres erfaringer 🙂

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   6. august 2017 den 14:19

   Tak for dine søde ord, sender en mail med klinikkens navn

 • Svar
  Berit
  5. august 2017 den 13:35

  Krydser så meget fingre for jer❤️

 • Svar
  Emma
  6. august 2017 den 8:15

  Hvor er det bare ubærligt at få den viden. Øv for den da altså.

  Jeg ruger på min 6. Icsi lige nu. Nr 3 gik i vasken i uge 8. Det er utroligt at man finder styrken til at blive ved og ved. Men det er så altopslugende det ønske. Jeg ønsker jer alt muligt held og lykke det nye sted

 • Svar
  Debbie
  7. august 2017 den 18:30

  Hold da op hvor er det træls! Føler med jer. Vi skal om et par måneder starte op på første IVF forsøg (har smadrede æggeldere efter en graviditet udenfor livmoderen) og det lyder nok mærkeligt men det giver mig stor inspiration at man stadig efter et så hårdt forløb som jeres har håbet og ønsket intakt. I er så mega seje og selvfølgelig lykkedes det for jer.

  Kram

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   31. august 2017 den 18:31

   Ja det vigtigeste er at man bliver ved, jeg er sikker på den nok skal komme lige pludselig <3

 • Svar
  Sofie
  11. august 2017 den 10:04

  Det er sørme en hård omgang, I har været – og stadig er – igennem. Tanker herfra!
  Har du fået tjekket dit stofskifte? Det viste sig at være det, der gjorde, at min kæreste og jeg havde så svært ved at blive gravide.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   31. august 2017 den 18:30

   Tak for dine søde ord. Ja det er jeg blevet tjekket for, det var ikke der det skulle findes, nu har de jo også fundet ud af det <3

 • Svar
  Anne
  14. august 2017 den 13:31

  Hvor er jeg bare ked af at høre, at du/I er blevet feljbehandlet. Fem år er længe, og at der så pludselig kommer en anden og siger, at du fejler noget helt andet må være ubærligt.
  Men hvor var det godt I skiftede klinik. Jeg håber virkelig der kommer gang i sagerne, nu hvor I har det rette udgangspunkt 🙂

 • Svar
  E
  19. august 2017 den 0:03

  Hej.
  Jeg er rigtig ked af at høre i har spildt så lang tid. Og Sorry hvis det her ikke er det rette sted at skrive men nu prøver jeg alligevel. Jeg kan se på Instagram at du er en playboy model ogJeg vil rigtig gerne høre hvordan du blev en play mate da jeg rigtig godt kunne tænke mig også at blive en play mate. Jeg håber du har lyst til at svare mig
  Og så vil jeg ønske jer alt mulig held og lykke i fremtiden.

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   31. august 2017 den 18:28

   Tak for din besked, Playmate er ikke bare noget man bliver desværre, så ville flere piger jo være det;)
   Det handler om mange ting, arbejde med de rigtige fotografer og blive “opdaget” bla. Jeg ønsker dig held og lykke med at opnå din drøm

 • Svar
  Heidi
  19. august 2017 den 9:07

  Hej
  Hvor er jeg ked at høre at I også har skulle igennem en masse unødvendige forsøg. Vi oplevede noget lign. Vi var blevet afsluttet på en offentlig klinik. Vi holdte pause og var en dag ved min egen læge, han spurgte om han ikke måtte tage en PCO blodprøve på mig. Jeg regnede ikke med at han fandt noget, for vi var jo tjekket. Men han ringede og fortalte at mit prolaktin hormon var alt for høj. Det er et hormon man danner når man ammer og det virker lidt som prævention 😳 Jeg blev sent på sygehuset og de gik så med til at give mig et nyt forsøg og jeg blev gravid. Dog var der ikke hjerteblink ved scanningen. Fik 2 forsøg mere som jeg ikke blev gravid på. Det lavede den konklusion at min æg ikke duede og vi skulle overveje ægdonation. Vi holdte en pause igen. Kom tilfældigvis en dag ind på IVF-syds hjemmeside og min mand og jeg blev enige om at tage en snak med dem. De var så af en hel anden mening og kunne ikke forstå hvis ikke mine æg kunne bruges, for de delte sig jo rigtig fint. Vi købte 3 forsøg ved dem og jeg blev gravid ved 1. Ægoplægning. Vi har nu en dejlig søn på snart 1 år. Det tog os 11 år at blive gravide pga. Forskellige omveje.
  Held og lykke til Jer ♥️

  • Joan Divine
   Svar
   Joan Divine
   31. august 2017 den 18:26

   Dejlig det hele lykkedes for jer, tak fordi du deler din historie<3

 • Svar
  Anonym
  4. september 2017 den 19:53

  Hej Joan
  Jeg har selv endometriose og har været i IVF behandling. Var igennem 3 friske forsøg med nedregulering (zoladex/procren) i 3 måneder mellem hvert forsøg. Jeg har en dejlig søn på knap 10 måneder nu…
  Frustrerende at de ikke har fundet ud af det før… hvis man skal drage noget positivt ud af det, så er det at du tilsyneladende ikke er særlig mærket af endometriosen (ud over fertilitetsproblemer) For så var det nok opdaget før… nogle lever jo med forfærdelige symptomer og smerter hver dag pga den LORTE sygdom!!
  Jeg blev opereret inden mine IVF forsøg, hvor de fjernede en del af endometriosen. Desværre kommer det jo igen.
  Jeg vil anbefale dig at snakke med lægerne omkring operation, hvis ikke det lykkes ret hurtigt. Mange har større chance for graviditet, når de er opereret og endo-vævet er fjernet. (Kommer self an på hvor det sidder)
  Alt mulig held og lykke!

 • Svar
  Berit
  10. oktober 2017 den 22:03

  Jeg har pco og jeg var i behandling i det offentlige . Her fik jeg scannet livmoder og ægledere for at se om der var gennemgang. Så det lyder mærkeligt at de ikke har tjekket alt igennem med dig.

 • Svar
  Stina
  20. januar 2018 den 15:20

  Min søn kom til verden vha IVF. Jeg lider også af endometriose og ved mig lykkedes det efter en operation, hvor de fjernede endo væv samt cyster. Derudover fik jeg også prednisolon i mit forsøg…

 • Skriv kommentar