Ikke-kategoriseret

I morgen trækker jeg stikket ud

I morgen står den på vild med dans finale i Horsens, og som i jo nok ved er min kæreste jo med i finalen sammen med Sofie. Håber jo selvfølgelig på de vinder, selvom jeg syntes han har vundet bare ved at være med i Finalen.;)

Turen i morgen bliver et dejligt afbræk fra min normale 45 timers arbejdes uge, som Beauty behandler og fotograf og vores fertilitets behandling som til tider er ved at tage livet af mig, hvor jeg mest af alt bare har lyst til at rejse væk og glemme de sidste 6 år.. Selvom vi har været igang i så mange år, har jeg aldrig holdt op med at arbejde eller haft gang i en masse projekter, jeg føler mig bedst tilpas når jeg har noget at stå op til hver dag og gøre en forskel. Men kan godt mærke jeg er ved at være brugt op, min krop er begyndt at sige fra, så jeg har valgt og tage en fridag i ugen, hvilket for mange sikkert er normalt?? 🙂 Men den dag vil jeg bruge på mig selv og min blog, ellers får jeg aldrig tid til at skrive, hvilket som jeg sætter stor pris på, det hjælper mig at snakke med alle jer om vores fertilitets forløb, læse jeres dejlige forslag – læse jeres forløb både de positive og jer der stadig kæmper ligesom vi gør. I kan tro jeres beskeder gør stort indtryk og jeg læser hver og en, ikke altid jeg har tid til at skrive tilbage, pga alt for meget arbejde, men det bliver der lavet om på nu;)

I morgen skal jeg bare nyde jeg har en hel fri dag, sammen med mine dejlige svigerforældre og Michael’s kusiner og min dejlig veninde <3 Hvis i ikke kan se os, så kan i helt sikkert høre os, vi er nok dem der hepper mest og højest 🙂

Og gud har lige fundet ud af jeg også holder fri Lørdag, blev lige helt glad <3

Foto: Se&Hør Dan Mariegaard

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Anita Rosenquist
  23. november 2017 den 21:06

  Tænker det er så velfortjent med to fridage. Jeg glæder mig til at heppe højt sammen med Jer i morgen ❤️

 • Svar
  Yvonne Divine Søndergaard
  23. november 2017 den 22:00

  Super dejligt indlæg skat❤️

 • Svar
  Marianne
  23. november 2017 den 22:19

  Er sikker på at din krop er dig taknemmelig for at du holder fri. De hormonbehandlinger er ikke for sjov. Pas på dig selv nyd din dag og aften i morgen glæder mig til at se finalen Michael fortjener så meget at vinde. Hyg jer, nyd hinanden.

 • Svar
  Majbritt Larsen
  23. november 2017 den 22:49

  Pas nu også på dig selv sødeste.
  Og vil heppe på Michael 💗

 • Svar
  Karin Mathiasen
  25. november 2017 den 0:23

  Tillykke til Michael. Det var SÅ fortjent. Har stemt på ham år efter år, men mest i denne sæson, og dejligt at det gav bonus. Han er SÅ suveræn en danser 🙂

 • Skriv kommentar