Ikke-kategoriseret

Ny blog med nyt liv

Hey Læser

Så blev jeg på bedste vis overtalt til at skifte min blog, over til Bloggers point;) jeg vil i fremtiden blogge meget mere, da’ jeg nu kan se en fremtid i at blogge et sted, hvor min blog ikke drukner i mængden. Jeg vil så småt begynde at knytte små videoer til min blog, hvor jeg vil fortæller meget mere om vores fertilitets forløb.

Hvor vi står lige nu vil jeg fortælle meget mere om i mit næste indlæg;)

Lige nu vil jeg bare sige velkommen til mit nye blog univers<3

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Marianne
  5. november 2017 den 14:07

  Jeg glæder mig til at læse dine blogs og håber så inderligt at det snart lykkes for jer at blive forælder til den skønneste guldklump

  • joandivine
   Svar
   joandivine
   5. november 2017 den 14:17

   1000 tak for de søde ord Marianne<3

  Skriv kommentar