Familie Fertilitetsbehandling Ikke-kategoriseret Livstil projekt baby

fertilitets youtube kanal

Hey læser.

Så har jeg lige fået lavet en lille video på min youtube kanal ang vores fertilitets behandling, som lovet;) Der kommer flere videoer, med tiden, med jeg vil bare lige svare på en del af de søde kommentar jeg har fået.

Se med her Min youTube kanal

Håber i vil se med <3

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Trine
  21. december 2017 den 10:46

  Hej Joan

  Prøv at læse denne artikel: http://www.hospitalsenhedmidt.dk/om-os/nyheder/nyheder-2017/skive-forskning-bag-sensationel-graviditet/

  Faldt over denne artikel – selvom det er kærestens sædkvalitet, der er det egentlige problem, så kunne det jo også være noget med din bakterieflora, der gør at æggene ikke sætter sig fast. Jeg ved i hvert fald, at jeg vil undersøges for det. Håber det kan hjælpe dig.

  Hilsen Trine.

 • Svar
  Trine
  21. december 2017 den 10:48

  Ej undskyld, jeg kom til at linke til den forkerte artikel!!!
  Her er den rigtige: http://www.hospitalsenhedmidt.dk/om-os/nyheder/nyheder-2016/bakterier-pavirker-graviditetschancen-ved-reagensglasbehandling/

 • Skriv kommentar