Familie

Alvorlig sygdom i familien

Sorry har simpelhen ikke fået opdateret bloggen længe, men som i kan læse på min overskrift er det bare andet og mere vigtigere ting, der fylder mit hovede lige pt. Jeg vil ikke komme ind på hvad lige nu her på bloggen, da’ vi har aftale i familien at vi holder det mellem os, men kan sige så meget at det optager hele mit liv/hovede lige pt. Jeg har taget 4 dage ud af kalenderne fra mit job og rejser til Jylland, for at være tæt på min familie, for jeg rejser 17 dage til Thailand.

Når det opstår alvorlig sygdom i familien, kommer man automatisk til at sætte alle ting i perspektiv.. og man finder hurtig ud af hvad det er vigtig for en her i livet. Husk at leve hver dag fuldt ud, husk at fortælle dem tæt på dig at du elsker dem, man glemmer det til tider, men det er så vigtig<3

Ved ikke hvornår jeg vender tilbage, kan være der kommer små opdateringer ind i mellem.

Kærlighed til jer

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Lotte
  18. januar 2018 den 11:04

  ❤❤❤de største knus og kram fra mig til jer ❤❤❤

 • Svar
  Lizette
  18. januar 2018 den 11:05

  Hej Joan
  Det er helt forståeligt
  Følger med dig

 • Svar
  Anita Rosenquist
  18. januar 2018 den 12:21

  ❤️

 • Svar
  Annette
  18. januar 2018 den 17:02

  💕🙏🏼Ønsker Dig & familien alt det bedste samt de varmeste, kærligere tanker & kram 💕
  ♥️Annette Ljungvall ♥️

 • Skriv kommentar