Familie Fertilitetsbehandling Ikke-kategoriseret

Nedregulering

Hey Læser.

Jeg har nu været på nedregulering (næsespray) i 14 dage snart, jeg må indrømme det faktisk ikke er så slemt som jeg havde troede, godt nok har jeg det nvarmt, men det kan jo os sagtens være pga vi har hedebølge i Danmark 😉 Det som er smart ved næsespray er jo at ma kan have den med allevegne, det passer ligesom bedre ind i mit liv.

Jeg er stadig ikke helt glad for Prednison, da’ jeg endnu ikke ved hvad det kommer til at gøre ved min krop.. Til jer der har skrevet, ang Prednison  tak for jeres beroligende ord, de hjælper nu alligevel lidt;) Jeg er jo bare sat sådan sammen, at jeg ikke tar piller overhovedet, heller ikke hvis jeg har hovedpine. Det skal virkelig være slemt, før jeg fylder mig selv med alt muligt, muligvis det er mig som er lidt mærkelig;)

Lige ang hovedpine, det har jeg faktisk haft de sidste par dage, ved ikke om det skyldes nedreuglering eller varmen.. Men det er faktisk de eneste bivirkninger jeg har haft pt.

I morgen skal vi på Trianglen igen, og finde ud af om jeg skal starte op på hormoner, krydser lidt fingre for alt ser ud som det skal, og vi kan komme igen <3

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar