Familie

Vores planer i Weekenden

Så er man igen vågnet op til en skøn dag, hvor solen skinner, men skulle næsten tro man var i et helt andet Land:) Det er simpelhen fantastisk.

Det gør også bare man har lyst til at hygge i weekenden, og vi har planer om at pakke bilen og køre mod det Jyske nærmere Skive, der er jo Skive Festival denne weekend. Jeg har ikke været der i mange år, bor jo ikke lige i denne by mere;) Hele min familie samles i koloni haven, det er simpelhen så hyggeligt, vi skal grille og bare hygge os sammen. Nogle slår telt op i haven (ikke mig) og det er udelukkende fordi jeg ikke ejer et ;)))

Det er første gang Michael skal med til Skive festival og faktisk første gang vi skal til Festival sammen, skal nok tage mit kamera med.

Så hvis alt går som det skal på klinikken idag, kører vi til Jylland i aften <3

 

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Sabrina
    4. juni 2018 den 19:00

    Jeg håber det gik godt for jer på klinikken? 🙏🏻

  • Skriv kommentar