Danmarks dejligste??

Æggeløsningstest på æggeløsningstest på…

Æggeløsningstest på æggeløsningstest på….

ægløsningstest_5stave_stor

Da’ jeg var lille, tænkte jeg altid på, at når jeg blev 30år så havde jeg sikkert 2 børn og en skøn mand, villa og vovhund, siger man ikke tit det?? 🙂 men sådan gik det ikke for mig… Da’ jeg blev ældre, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville have min egen tøjbutik og senere bruge min tid på at arbejde som model i udlandet, så børn måtte vente, og havde faktisk heller ikke fundet en, som jeg gerne ville ha’ børn med, det er jo faktisk lidt vigtigt;) Men hvis jeg havde nogen som helst idé om at, det ville være så svært at blive gravid, så havde jeg nok ledt efter ham lidt før;) Som de kloge siger, så jo ældre vi kvinder bliver, jo svære har vi ved det, ja tak fortæl mig om det.. Men på den anden side, så er jeg også glad for jeg ikke har fået børn tidligere, da’ jeg så nok var blevet alene mor, og det har jeg bestemt ikke lyst til.. De kloge siger også, at man ikke skal tænke for meget over det, det syntes jeg nu heller ikke jeg har gjort.. men tiden går og klokken slår.. man er jo ikke 25år mere..

Det er jo ingen hemmelighed at vi har prøvet i nogle år efterhånden, og vi har på det sidste faktisk også snakkede om at hvis vi ikke får børn, om vi så ikke har det dejligt, bare os 2?.. Jeg tror det er vigtigt at gøre op med sig selv, at det faktisk er okay, og at vi elsker hinanden ligeså meget uden børn som med børn.. Jeg føler i hvertfald jeg har fundet en fantastisk kæreste, vi har et lækkert hus, nogle skønne venner, en dejlig hund.. Ja et dejligt liv.. Så må vi se hvad fremtiden bringer… Jeg er sikker på den er spændene <3

 

Joan Divine

1 kommentar

  • Cindie

    Åhhh hvor er kender det. Glem ikke at blive undersøg af en læge om der kunne være noget i galt. Jeg er selv ved at være oppe i årerne og er i fertitlitsbehandling, jeg ville også ønske jeg var begyndt før tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks dejligste??