Faldt lige over den her.

Baby og Mor goals

Nu ved man jo ikke, hvordan det bliver når man selv får børn, man kan være uheldig og få et barn med kolik, eller som min lillebror både kolik og falsk strubehoste, puha det var hårdt for min Mor det første år, ind og ud af sygehuset, hun sad nogle gange det meste af natten med det varme vand løbene, ude på badeværelset, så han kunne få damp, så han nemmere kunne trække vejret.. Og han ville slet ikke være ved andre end min Mor og min store søster, så det var ikke så mange steder min Mor kunne tage det første år.. Han er heldigvis blevet meget bedre idag, det manglede også bare, da’ han er blevet 30 år, det ville se fjollede ud, hvis min Mor stadig skulle sidde med ham;)

Men man kan også, være så heldig at man får et barn, som bare er så nem, at man kan tage baby med overalt, sådan en baby er Cecilie 🙂 Min veninde og jeg var på Café idag, og dejlige Cecilie sov næsten det meste af tiden, ellers så skulle hun bare lige spise lidt, og så sov vi igen. Så mor Marianne og jeg kunne rigtig hygge snakke;) Jeg syntes Marianne er så sej, at hun bare tager hende med overalt, og ikke bare lukker sig inde derhjemme, det skal lige siges at hun kun er 4 uger;) Vi stressede slet ikke, vi var der i ca 3 timer, jeg fik da’ også lov til at holde prinsessen, så hun kunne sove lidt hos mig, og give mig lidt baby karma <3

Baby

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faldt lige over den her.