Foredrag med Pelle

Babyboom efter corona…

Nøjjj hvor bliver jeg træt af og læse det, når jeg ser eller læser opslag som dette på de sociale medier, er jeg meget tæt på at slette de mennesker… Ja ja jeg ved godt de syntes det er skide sjovt osv.. Men for os i fertilitetsbehandling er det overhovedet ikke i nærheden af sjovt!! Ved godt man må skrive lige hvad man vil, nu går der heller ikke længe før folk dele et scanningsbillede, som Aprilsnar.. Virkelig også sjov!!

Hvorfor bliver jeg træt, jo det skal jeg fortælle jer:

1 – Vi bliver ikke bare gravide hvis vi knalder som kaniner (som der åbenbart er mange som gør nu, hvis jeg læser det rigtigt!??)

2 – Alle (næsten) Fertilitetsklinikker er lukkede, som så meget andet i Danmark og resten af verden lige nu.

3 – Ekstra hård for dem som var igang med et forsøg, men må stoppe det hele, vente og starte op igen med ja dobbelt medicin, da’ man jo skal starte igen..

4 – Man er frustreret og ked af det, da’ man jo aldrig ved om det nogensiden bliver ens tur til at blive Mor eller Far..

Så kom jeg af med det;)

Jeg vil ønske for jer som er i fertilitetsbehandling, at i alle vil have held med jeres næste forsøg, når verden åbner op igen.

Kærlighed til jer <3

9 kommentarer

 • Mette

  Jeg er enig. Derudover vil jeg sige, tak fordi du er så åben om jeres fertilitetsbehandling og det lange forløb, som I har været igennem. Jeg føler mig mindre alene i verden ved at vide, at der er andre som det heller ikke lykkes for i 1. eller 3. IVF forsøg. Håber det kommer til at lykkes for jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Åh Mette jeg havde det på samme måde eller det har jeg faktisk stadig, det gør nemmeste ondt i maven, når man ser det lykkes for andre i 1 og 2 forsøg.
   Håber det lykkes for os begge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det rammer simpelthen en lige i hjertet, det du skriver der 😢. Det har altid været det værste, jeg kunne forestille mig, ikke at få de børn man ønsker sig (inkl at miste dem igen hvis de skulle nå at komme levende til verden). Så det gør mig så ondt, at I skal alt det her igennem. Jeg håber håber håber virkelig bare så meget at det lykkedes for jer meget snart. Jeg ville ønske at der var noget man kunne gøre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   1000 tak for dit dejlige svar<3
   Tiden er jo nok ved at løbe fra os, vi har vores sidste forsøg i Rusland. Danmark kan jo ikke rigtig hjælpe, så vi har undersøgt andre steder i et år, og nu har vi fundet det rigtige sted for os.

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg kunne sige ja, til alle 4 🤷🏻‍♀️ Og jeg er enig. Jeg var endelig i mål med min BMI og vi skulle igen, nu glæder jeg mig over det håb, jeg kan se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Tinggaard Pedersen

  Hej smukke
  Ja desværre igen rammer det for jer,og det så ondt på mig. For du og Michael har så meget fortjent en bebs 🙏❤ håber så inderligt på en god nyhed i år fra dig 😘👪👨‍👩‍👧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Ja det er bestemt ikke dejligt , sådan som det ser ud i øjeblikket. Vi er alle sat på venteliste, Håber håber på bedre tiden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tak! Jeg er en af dem, som var startet op i behandling og blev bedt om at stoppe.
  Jeg ved godt folk ikke skriver det for at være onde. Men det gør så ondt. Det sværeste for mig er lige nu uvisheden. Tak fordi du italesætter det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag med Pelle