Fantastisk Weekend

Bange for mænd..

Ja det er faktisk rigtigt, overskriften passer.

Min Mor og Mormor har fortalt historien mange gange, og lidt sjovt er det faktisk, eftersom jeg senere blev nøgen model i mande blade og showdanser 😉

Fra jeg var lille, til jeg var omkring 10 år, var jeg bange for mænd, faktisk så bange at jeg altid gik en stor bue udenom alle mænd også dem i supermarked osv, jeg kunne slet ikke li’ min Bedstefar eller min Farfar, de fik aldrig lov til at holde mig som lille, eller komme i nærheden af mig.. Hver gang vi var på besøg, og de kom for tæt på, sagde jeg altid: Mig ikke li’ dig.. Det var selvfølgelig ikke sjovt for min Mor, da’ hun gjorde alt for at jeg ville komme til at kunne li’ dem.  Men ligemeget hjalp det..

Da’ jeg startet i skole, var det jo ikke så nemt for der var jo selvfølgelig også mandelige lærer, hvilket jeg havde meget svært ved, jeg sagde aldrig noget i timerne hvis det var de mandelige lærer som havde timen.. Hvis i spør’ de andre elever fra min skole tid, vil de sige at jeg altid var den stille i klassen som helst aldrig sagde noget, med mindre jeg blev spurgt, blev totalt utryg hvis der var mænd til stedet..

Der var kun 2 mænd i mit liv, da’ jeg var lille som jeg var rigtig glad for. Den ene var min dejlige storebror, som jeg ville gøre alt sammen med, vi boede også på værelse sammen, han passede altid på mig.

Joan&Jesper

Den anden var min Far, ham var jeg vild med.. Jeg syntes han var den sjoveste i hele verden <3

Far

Hvorfor det var sådan, har jeg spurgt min Mor om mange gange, men hun ved det virkelig ikke, men som hun sagde det var lidt af et projekt at tage nogle steder, da’ hun hele tiden , skulle sørge for, at der ikke var for mange mænd;)

Heldigvis har det ændret sig med tiden, og den dag idag, må jeg sige at mænd er nok det sidste jeg er bange for 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk Weekend