Trianglen

Behandling opstart

Hey Læser.

Efter et meget lille møde i går på Trianglen, blev vi enige om og starte op igår, man må sige det er lige på og hårdt.

Jeg starter med nedregulering de først 14 dage, men næsespray 3 gange om dagen, ser bestemt ikke frem til hedeture her i denne varme vi har, men jeg må jo tage det hele med denne gang:) Må sige den er faktisk ikke særlig behagelig, der løber ligesom en del ned i munden, og det smager ikke videre godt haha..

Jeg blev sat på prednison 5 mg men 2 om dagen så 10 mg om dagen, det var jeg faktisk lidt skræmt over, da? jeg i mit arbejde som kosmetolog, har set hvad det kan gøre ved huden:/  Men på klinikken sagde de at det var så lille en mængde, og så kort tid (max 3 mdr) ville der ikke være nogle bivirkninger, jeg må jo igen gøre hvad der skal til denne gang, og følge klinikkens råd, håber ikke jeg svulmer op med måne ansigt osv.. puha.

Er der nogle af jer som har været igennem fertilitets behandling, som har prøvet det?

Ser meget frem til at høre fra jer??

Vi havde heldigvis en dejlige aften i går til Premiere på Cirkus revyen, man skal huske kvalitetstid sammen, ellers bliver det hele alt for hårdt;)

 

2 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg var i behandling i 3 år før jeg blev gravid med mit første barn. Vi prøvede mange forskellige behandlinger og medicin.
  Og i den forbindelse fik jeg Prednisolon mange gange – uden bivirkninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Joan
  Men 16 IVF i bagagen har jeg prøvet det hele. Tror jeg. Prednisolon 3 måneder kan godt give bivirkninger. Men bliver det ikke også kun max 2? Du skal vel stoppe ret hurtigt efter positiv test (for det får du jo!!) Jeg har også en kronisk tarm sygdom og har derfor fået Prednisolon af flere omgange uden fertilitetsbehandling. Det er helt andre doser og længere tid. Måneansigt osv tror jeg ikke du nå at få. Men hvis du gør, så vid at det er komplet ligegyldigt, når baby kommer (for det før den!) Jeg fik min datter efter 9 forsøg og venter så stadig på nr. 2, men holder laaaange pauser for det er virkelig hårdt. Al det bedste til jer! Jeg svarer gladeligt på spørgsmål hvis du har nogen, sådan patient til patient

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trianglen