Sandheden om hvor hårdt fertilitetsbehandling er

Bivirkninger fra medicinen

Jeg har nu været på næsespray i lidt over 14 dage, (næsespray er til nedregulering) dvs kroppen indstilles til overgangsalderen, så nu er jeg forberedt når det engang sker;) sidst jeg var på nedregulering var i sommers, det var næsten ikke til at holde ud, da’ man får hedeture osv, det har jeg heldigvis ikke mærkede noget til denne her gang.

Nu er jeg så startet op på hormonerne (Menopur og Gonal F) som består i 2 sprøjter som jeg skal stikke mig selv med hver dag, det har jeg jo prøvet så mange før, så jeg kender jo godt alle de bivirkninger der følger med, men det kommer næsten altid bag på mig, da’ jeg aldrig har hovedpine eller føler mig træt og uoplagt, men på de her hormoner kan man bare ikke komme udenom det.. eller jeg kan i hvertfald ikke.

Men det er bare starten, til sidst er æggeblærerne så store at man ikke rigtig kan træne eller noget, da’ man har en del ondt i maven og for ikke at tale om alle de stiksår man får, det gør altså også mere ondt for hver dag der går, til sidst føler jeg ikke rigtig der er flere steder i maven jeg kan stikke mig..

Heldigvis er det kun små 14 dage det står på, derefter kommer den svære og lange ventetid.. nemlig blodprøven.. der fortæller om det har vært det hele værd. <3

Lige et lille tip til jer derude som kæmper, hvis din mand/kæreste har lav sædkvalitet så få jeres læge til at lave en henvisning til vækst og reproduktion klinikken på Riget, så han kan blive udredt ordenligt. Vi fandt først ud af det her næsten 7 år efter.. og det har været guld værd.

 

 

 

5 kommentarer

 • M

  Er selv i gang med nedregulering, så vi følges ad. Pøj pøj med det. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hvor spændene, vi må lige holde hinanden opdateret:) held og lykke ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Håber sådan det lykkes nu🙌🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie

  Jeg hepper på jer ❤️❤️❤️ Vi er selv igang med vores fryse så kender til det hele🙈 selv om man gerne vil en masse på man se sig slået hjem😂 her er sofaen, dynen det bedste mens det hele står på ❤️😘 kram til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om hvor hårdt fertilitetsbehandling er