Gense Go' aften Danmark her

Blodprøven og svar.

Kære Læser.

Jeg ved at mange af jer har ventet på denne her opdate idag. Dette fertilitets forløb, vi har været igennem denne gang, har været meget anderledes, vi har haft jer alle med på sidelinjen, hvilket til tider, godt kunne være lidt svært, men vi er rigtig glade for at stå frem og fortælle hvorfor vi ikke har fået børn endnu, og hvor svært vi har ved det. Men vi skylder jo lidt, at fortælle jer hvordan det hele er gået, hvilket også har været fantastisk på mange måder. Efter vi var inde i Go’ aften Danmark, i fredags har vi fået så mange søde beskeder, det er helt overvældende, i er simpelhen så søde, tænk sig at i har overskud til at skrive til os, det er vi meget taknemmelig over.. Vores tanker er med jer, hvor det stadig ikke er lykkes endnu..

Nu kommer vi så til den kedelige nyhed, blodprøven var desværre negativ igen igen 🙁 Jeg havde det, desværre på fornemmelsen, da’ jeg begyndte at bløde i Lørdags, så det kom ikke helt som en overraskelse, at få svaret idag, selvom man altid håber, der måske var en lille chance, og det er jo det, man ikke må opgive, håbet.. Vi har stadig vores 3 fryseæg, som vi vil gå igang med så snart min krop er klar til det igen..

Jeg tror det er rigtig godt, vi skal til Miami her den 28 Marts, vi har virkelig brug for at komme lidt væk og bare tænke på noget andet, og bare nyde hinanden <3

qoute

31 kommentarer

 • Sabrina

  Hej Joan.
  Vi har selv været igennem næsten 3 års fertilitetsbehandling, jeg har desværre pco og det gør det lidt svært og blive gravid. Men vil lige komme meden positiv kommentar, jeg blev gravid på vores 3 fryseæg, det holdt desværre ikke fast og havde en spontan abort og vi skal igang igen i næste månend.
  Men jeg håber meget for jer at fryseæg er vejen frem! Krydser fingre for jer og alt muligt held og lykke med projektet! Og tak for og sætte mere fokus på emnet 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Strøm

  Nu gør jeg det, som jeg selv hadede, da vi var i IVF forløb – nemlig at give et godt råd! Efter 6 års ufrivillig barnløshed + 2 fulde hormonfoløb via IVF, der ikke gav noget resultat, sidder vi nu med to dejlige og raske børn. Og så er de hjemmelavede! Vi fandt Dr. Boyle i Irland, som kan udøve mirakler uden at det koster en bondegård. Jeg har vedlagt et link – se videoen, der forklare det meste.
  http://naprofertility.ie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eline

  Jeg har været igennem det samme forløb. Hormoner, ægudtagning op/nedture! Holdt en pause og rejste i sommer en tur til Thailand. Tvang mig selv til at tænke på alt muligt andet og brugte i stedet tiden til at få noget energi og ro i krop og tanker. Kom hjem. Fik taget æg ud. Fik 1 sat op. Det lykkedes desværre ikke. Fik så sat et fryseæg op et par måneder senere. Og BUM! Venter nu en lille pige. Er sikker på at rejsen og min mentale gevinst herved var det der gjorde udslaget. Hæng i! 3 fryseæg. I skal helt sikkert nok få en positiv blodprøve. I har alle gide odds på hånden. God rejse og held og lykke med det hele:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Fantastisk:) Jeg har hørt så mange gange, at det er fryseæg de fleste bliver gravid på, tror det er fordi, kroppen ikke er fyldt op med hormoner, så kroppen slapper bedre af, med fryseæg. Så jeg håber en af vores 3 virker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • eline

   Det tror jeg du har ret i.
   Mine fertilitetslæger har været så fantastiske hele vejen igennem. Inden jeg rejste til Thailand sagde de at jeg skulle slå alt fra og gøre det jeg havde lyst til. At jeg bare skulle drikke al det alkohol jeg havde lyst til. Så jeg tog afsted og droppede al det jeg havde så meget fokus på hjemme. Tog igen vitaminer. Fik ingen akupunktur behandlinger. Men drak alle de cocktails og hvidvin jeg kunne rumme😂
   Tror den besked fra lægerne gjorde lige præcis det, at jeg for første gang længe virkelig slappede af. Og det var den krop der var klar til at blive gravid. Og det gjorde den! 🙂
   Så mit bedste råd er egentlig det. Lev livet mens i er i behandling. En tilpas krop og sind er så vigtigt. Jeg sender de bedste tanker til jer. Og håber på at det snart lykkedes:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Nej, hvor trist – det bare synd for jer. Sjovt er det jo langfra. Øv altså. Nyd ferie i stedet for og hav fokus på den og hinanden i stedet for.

  Det gode er, at befrugtningen virker!!!, der er celledeling og at der er flere forsøg tilbage. Det skal nok lykkes.

  Prøv at overveje, om det er en ide at kontakte Stine Fürst (gynækolog) og Caroline Fibæk (Naturopath) Slotsgade i Vallø.

  De har ret stor succes med “den hormonelle forberedelse og balance” og har netop udgivet en bog. Stine er min gynækolog og Caroline er også ret dygtig. Jeg ved at mange har haft succes med graviditeter hos Caroline. Det er da værd at overveje, men man skal have et åbent sind – og det har du allerede.

  Jeg har netop læst denne her artikel og tænkte at det kunne være derfor, at jeg tabte min sidste graviditet, som 35 årig, i uge 12. De forsker jo meget i årsagerne. Alligevel er det irrelevant, for man vil bar så gerne have det lille barn. Op på hesten igen og hav fokus på at livet trods alt skal leves og få det bedste ud af den hårde tid. Krammer

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-08-ny-forskning-forklarer-hvorfor-nogle-kvinder-oplever-mislykkede-graviditer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Christine. Tak for din besked, jeg vil prøve at kontakte Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kæreste Joan og Michael.
  Har ikke rigtig fulgt med i jeres forløb, men sad dog klistret til skærmen i fredag da i var åbne for hele Danmark.
  Min kæreste og jeg er også et af de mange par som dagligt blev stillet samme spørgsmål om “manglende” børn. Selvom vi gik i behandling var svaret ofte, at vi skulle ikke have børn lige nu i hvert fald. Ved ikke om vi var flove over behandlingen, men tror måske også jeg i hvert fald, havde svært ved at alle skulle vide vi nu forsøgte børn. Efter første år hvor vi selv prøvede, henviste lægen til gynækolog, 2 indemineringer senere mente han vi skulle videre. Samme som jer, stikke sig selv, hormoner osv. Osv. Gravid i første hug, wow at der ikke skulle “mere” til end det, men som ved jer braste drømmen hurtig da vi også mistede. Fik et fryseæg op som desværre ikke havde sat sig fast. 🙁 var desperat efter barn, og ude i de bare snart skulle sætte to æg op. 🙁 æg ud igen, endte i et helvede af overstimulering og en sommerferie, så måtte få fryseæg op efter sommeren. Dette er september 2014, helt præcis dagen før min fødselsdag at guldægget blev sat op. 14 dage senere en positiv test, og har i dag den dejligste Sofus på knap 10 måneder. Hold modet oppe, kæmp videre, er sikker på guldægget er der til jer også. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Sabrina. Sikke en historie, det må ha’ været hårdt. Men er så glad for at høre det lykkedes for jer til sidst, og med et fryseæg, høre flere og flere der bliver gravid på fryseæg, det er fantastisk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Håber jeres ønske går i opfyldelse,vi går selv det samme igennem,og har været igang i snart 2 år,så
  Jeg ved hvor hårdt det er..
  Næste gang må være lykkens gang;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh og øv – har tænkt så meget på Jer! Men det skal nok lykkes for Jer – KÆMPE kram Hanne 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Tag en lang tur til Key west, det er ren therapi for krop og mind.

  Det skal nok lykkes, giv ikke op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla jørgensen

  øv hvor er det trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla jørgensen

  Kære Joan og Micheal

  nej hvor jeg ked af det ikke lykkes for jer igen igen i er fandme seje begge 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Kære Joan og Michael.
  Hvor er det synd for Jer.
  Det gør mig virkelig ondt.
  Jeg har jo selv prøvet at være igennem dette forløb.
  Men nu rejser I på en tiltrængt ferie til USA.
  Måske en drømme baby bliver undfanget i USA? .
  Man kan aldrig vide.
  Jeg tænker på Jer og krydser fingre.
  Kh Pia Hansen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Øv øv trist. Kan i den grad føle hvordan du har det. Vi er selv nogle af dem der har prøvet nu igennem ca. 10 år. Og deg er til tider hårdt for krop og sjæl. Flyder meget i hverdagen. Men god til jer at i skal til Miami, hæbervi fpr muligheden for at slappe godt af og nyde hinanden.❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øv, havde virkelig håbet for jer. Det er bare hårdt at stå med endnu et negativt forsøg. Det føles så uoverskueligt på alle fronter. Jeg håber, at jeres ferie kan give jer et tiltrængt break fra det hele, så I kan hente energi til et nyt forsøg. Rigtig meget held og lykke med det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja jeg tror på vores tur til Miami bliver et dejligt break, fra det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Føler virkelig med jer. Er selv i fertilitetsbehandling, så jeg ved, hvordan det er at stå i denne situation.
  Jeg sender jer de bedste tanker og håber snart det lykkes for jer.
  Kh. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Karina. Jeg sender også positive tanker til dig, håber det lykkes <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej begge 2, jeg håber det lykkes for jer snart. Min mand og jeg kender godt det føles, heller ikke denne gang. Vi har også haft tanken om snart at få hjælp. Jeg håber jeres tur væk, kan hjælpe jer lidt, så i kan får tankerne på noget andet. Så skal det nok lykkes for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for den søde besked, håber det også lykkes for jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik Blem

  Jeg kan love jer for, at jeg følger jer begge meget nøje, idet jeg jo kender jer og gerne vil udtrykke mit store håb for jer om, at det -efter alle anstrengelser til sidst vil lykkes for jer at få en lille trold.
  I er to aldeles pragtfulde mennesker, som jeg ønsker ALT godt!
  De varmeste ønsker om held og lykke!
  Kærligst Erik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rønholt

  Kære Joan. Det er jeg oprigtig ked af at læse! Sender kærlig cyberkram og babystøv din vej – Håber inderligt at det lykkedes næste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gense Go' aften Danmark her