Farvel 2019 Lad os håbe 2020 bliver bedre.

Hvad er sund fertilitet?

Som de fleste af jeg ved, er det jo ingen hemmelighed at jeg har haft et meget svært år 2019 (igen igen)

Derfor har jeg sat mig for at bruge meget mere tid på mig selv i år 2020. Helst kun gode ting;) min sundhed er det først jeg sætter ind på. Sundhed betyder rigtig meget for mig, det handler både om det fysiske og psykiske, jeg bla de sidste 2 år undgået oksekød og svinekød prøver at spise så plantebaseret som overhovedet muligt.

En af de gode vaner jeg er startet på er FertilityCare, et kosttilskud fra La Roar udviklet inde i Copenhagen Science City, til hende der gerne vil være gravid + hendes første trimester i gravidteten. Jeg har før fortalt kort om det på instagram, kosttilskuddet er med til at give min krop de essentielle vitaminer og mineraler den har brug for og som er vigtige når man prøver at gravid, FertilityCare så er det så smart at det er lavet i en praktisk dagsdosis, som bare gør det hele meget nemmere for mig, jeg havde det bla med på ferien i Thailand, det var simpelthen så nemt at tage om aften inden man gik i seng.

Mentalt giver det mig også et boost at gøre noget godt for mig selv, jeg følger simpelhen kun at jeg “fylder” min krop med gode ting, vigtige nærringstoffer sætter ligesom fokusset for dagen, og efter alle de hormoner jeg har været på i mange år, så er der ikke noget bedre end at vide, at nu handler det kun om at tilføje gode ting til kroppen og finde tilbage til min naturlige hormonelle balance.

Lige lidt info:

La roar er udviklet og produceret i danmark, der ligger en 3 år lang forskning bag ved dette produkt, dette gør mig tryg da’ jeg ved at de følger processen tæt og at det bliver skabt under de bedste forhold, de har sammen med eksperter indenfor gynækologi, farmakologi, naturopati, og human ernæring samlet det bedste til at optimere fertiliteten, den videnskabelige tilgang man tager ift. vitaminer og mineralernes indvirkning på hinanden.

En anden ting er at La Roar’s æske og omslag er 100% biologisk nedbrydeligt og 100% fri for skadelige kemikalier, for mig er det vigtig med bæredygtighed, både det at jeg skal passe på mig selv og andre og på verden, det spiller også meget godt ind i det nye årti, hvor vi alle begynder at sætter mere fokus på bæredygtighed og miljøet.

I kan læse meget mere om La Roar på deres hjemmeside.

1 kommentar

  • Yvonne Divine Søndergaard

    Hvor er du dog sej og udholdende min pige ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2019 Lad os håbe 2020 bliver bedre.