Køb mine kjoler:)

Burlesque Fit i Soulhouse

Endelig er der noget som varmer mit gamle showdanser hjerte. Marie pigen og jeg, var inde i Soulhouse til en prøvetime i Burlesque Fit, det er Frederik Nonnemann, som underviser i det, og jeg kan fortælle jer, han kan bevæge sig bedre end mange kvinder kan, det er simpelhen for vildt, og så er bare dygtig til at undervise.

Jeg kender den søde Frederik igennem Vild med dans, og for en lille uge siden, så jeg en lækker video på han Facebook side og tænkte det må jeg prøve:) Det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver det, Frederik underviser hver Onsdag fra 18 til 19 i soulhouse som ligger på Hørsholmgade, de har rigtig meget mere at byde på, Se mere på det link her Soulhouse

Se lige den her lækker video Burlesque Fit kom og dans med os næste Onsdag :))

Screen Shot 2015-12-10 at 12.26.57

Billedet udlånt fra Soulhouse’s hjemmeside

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb mine kjoler:)