Til middag hos...

C9 dag 6

Nu har jeg været på den omtalte C9 udrensningskuren i 6 dage, og hvordan går det så med det??

Ja hvis man skal tro på min vægt, har jeg tabt 2,5kg, og et par cm her og der. Jeg har aldrig haft en vægt før, jeg tror ikke på man skal basere sit liv, i det tal som stå på en vægt, jeg syntes det som er vigtig, er man er tilfreds når man kigger sig i spejlet, og det er jeg ikke lige pt, derfor ville jeg prøve den som udrensning kur. I hele mit fertilitetsforløb (3 år pt) har jeg ca taget 8-9kg på, jeg er altså gået fra en vægt på 55 til 65 kg hvilket er ret meget, når jeg stadig spiser det samme og træner ca 2 til 3 gange i ugen. Hmm hvad kan jeg så gøre ved det? Ja C9 har hjulpet mig, med at undvære sukker i 6 dage nu, og de først 2 dage havde jeg meget ondt i hovedet, nu mærker jeg ikke rigtig noget til det, selvom man kun må spise 600 Kcal pr dag, føler jeg ikke det er sukker jeg mangler, men nok bare lidt mere mad.. der er den frie liste man må spise fra i løbet af dagen, men de frugter og grøntsager man må spise, mætter altså ikke helt nok.. Jeg har 3 dage tilbage, jeg glæder mig til at må spise morgenmad igen, tænk at man kan savne skyr:) for det kan jeg godt mærke jeg mangler, for at få min normale energi tilbage. På c9 er det vigtig man træner 30 min hver dag, så det er heller ikke noget problem, da’ jeg normalt træner. Så i bund og grund er det jo nok fordi, jeg ikke har spist sukker overhovedet, at jeg har tabt mig, så er det jo en meget god udrensningskur 🙂 Min vægt står pt på 62,5 kg

Nu må vi se, hvor meget der er sket på dag 9. Men den har helt sikkert givet mig et spark bagi, mht sukker, så det kan man altså godt undvære;)

C9

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til middag hos...