Podcasts om Fertilitetsbehandling

Champagne Fødselsdags Brunch og Middag

I Søndags holdte jeg champagne fødselsdags brunch for pigerne, min “rigtige” fødselsdag var i mandags. Men der er jo ikke så mange der har fri der, og jeg syntes det kunne være så hyggeligt bare med lidt tøsehygge.

Jeg startet om Lørdagen for at forberede en del af maden, så jeg ikke skulle op kl 05 om Søndagen;)

Jeg lavede koldhævet boller Lørdag aften, og der er så nemt.. for dejen skal bare æltes sammen og stilles i køleskabet til dagen efter, og så er det bare og tage en klat på en ske og over på bagepapir.

og vupti så ser de sådan her ud når de kommer ud af ovnen.

Hjemmelavet hønsesalat, er så lækkert og nemt at lave, og så smager det jo skønt <3

Tunsalat er altid et hit, det er noget af det jeg altid selv spiser en del af, når jeg er til brunch, igen nemt at lave;)

Man må ikke gå ned på røræg og bacon, spiser dog ikke selv bacon, men det gør de fleste altså, så det skal der bare være til en brunch;)

Laks & Avokado er jo lige mig, spiser det jo hver dag :))

Ostbord er min favorit, er vild med næsten alle salgs oste, fik lige tilføjet lidt parmaskinke og Salchichon til kød spiserne og det faldt også i god smag;)

Jeg elsker at slutte af med noget sødt, normalt vil jeg måske ha’ lavet pandekager, men jeg har simpelhen næsten selv opfundet den bedste opskrift på Gulerødskage, jeg er simpelhen ked af jeg ikke har fået taget et ordenligt billede af den, så i må nøjes med det her;)

Brunch er altid hyggeligt at spise, men faktisk lige så hyggeligt at lave.. og vi hyggede os så meget at jeg slet ikke nået at få taget et billede af alle de dejlige piger:))

Her er opskriften til Hønsesalat: 4-6 personer

250-300 g kyllingfilet

200 g svampe (stegt)

1 pakke bacon

2 spsk. mayonnaise

1,5 dl creme fraiche 5 %

2 tsk dijonsennep

salt & peber

Fremgangsmåde:

Kog din kylling i let saltet vand i ca 20 min til kødet er hvidt og mørt.

Brug 2 gafler til at trække kødet fra hinanden, så det bliver mindre stykker og lad det køle af inden anretning

Hak bacon i stykker og steg dem helt sprødt

Steg dine svampe i lidt smør

Bland kylling strimler, svampe, mayo, creme fraiche, dijonsennep, og salt & peber

Pynt med tomater evt asparges.

Her er opskriften til Tunmousse: 4-6 personer

2 dåser tun i vand/olie

2,5 spsk creme fraiche 5 %

1 spsk mayonaise

1 spsk citron

1 rødløg

Kapers

Salt & peber

Purløg/dild

Fremgangsmåde

Bland tun sammen med mayo, creme fraiche og citronsaft

Snit rødløg fint og tilsæt

krydr med salt og peber

Pynt med purløg, eller dild.

Opskrift svampet Gulerodskage med ostecreme:

8-10 personer

3 æg

120 g brun farin

2 store revede æbler

3 store revede gulerødder

3 tsk kanel

2 tsk kardemomme

1 tsk bagepulver

knivspids salt

170 g hvedemel

Ostecreme

190 g natural flødeost

40 g smør

2 tsk vanilje

100 g flormelis

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader

Pisk æg og brun farin sammen til en cremet masse

Riv æbler og gulerødder og tilsæt i farinmasse

Tilsæt resten af ingredienserne og pisk igen

Find en passende form (bemærk kagen er ikke særlig stor, så pas på med at bruge en for stor form) beklæd den med bagepapir.

Kagen skal have 25 min i ovn, på 180 grader, men stik altid i kagen for at være sikker på den er færdig.

Når kagen er færdig, pisker du din ostecreme sammen og kommer den ovenpå kagen når den er kølet af.

Riv evt lidt mørkt chokolade over din kage, for at give den det sidste pif:)

Håber i kan buge nogle af opskrifterne til noget 🙂

Min rigtige fødselsdag blev brugt sammen med nogle rigtige gode venner og Michael’s forældre, den stod på

forret med tapas (glemte at tage billede igen igen)

hovedret laks, med sesam kartofler i oven og en lækker tomat & mozzarella salat vi sluttet igen af med ostebord og gulerodskagen (den er blevet Michael’s yndlings kage, så den måtte jeg lavet igen mente han;)

De dejligste 2 dage fyldt med skønne mennesker, så gør det ikke så meget der står 41 år på min dåbsattest 😉

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcasts om Fertilitetsbehandling