1 Søndag i Advent

Covergirl en fotograf’s drøm

Dejlig dag idag, fik den her flotte forside på mail idag:) Pernille aka Megan havde jeg taget en flot Glamour serie af i sommers, med henblik på at ramme nogle internationale blade, og det må man sige vi fik gjort:) Og de har enda nævnt mit navn som fotograf, skøn når de sætter pris på ens arbejde.

CoverRHK

CoverRHK

Det er vigtig for mig som fotograf at opnå det bedste for mine modeller, så de ikke kun bliver Side 9 pige, eller Se&Hør pige da’ det er de 2 ting som er i Danmark, når man gerne vil lave glamour billeder. Ikke at der er dårligt, startet selv der, men hvis man vælger at lave nøgen billeder, vil man nok gerne noget mere end bare det. Det ville jeg i hvertfald da’ jeg startet, hvis jeg skulle lave nøgen billeder, ville jeg nå i Playboy, det må man sige jeg har opnået, både som Playmate og Covermodel. (se mit galleri)

Pernille aka Megan satser jeg meget på som model, og vil gerne hjælpe hende med at komme i Playboy, så hun kommer med mig til Miami til næste år, hvor vi både skal lave billeder sammen, og der er et par andre fotografer som skal lave billeder af hende til nogle andre blade, indenfor glamour verden. Jeg har ret mange kontakter i Miami da’ jeg selv har arbejdet der som model. Pernille er bare sådan en skøn pige, helt nede på jorden, og så er hun gude smuk, så hende skal jeg nok få langt;)

   

2 kommentarer

 • Jesper Melchior Larsen

  Jeg synes at det er fantastisk du giver Pernille sådanne en chance for at komme endnu længere med sin drøm! nu har jeg kendt Pernille i mange år! så drømmen kender jeg skam alt til! Det er så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak 😉 Jeg gør det fordi hun er simpelhen så skøn, både som person og som model

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 Søndag i Advent