Klinikken i morgen

Dagen med guldæg

Det her bliver lige et aften indlæg, da’ jeg har brugt det meste af dagen efter ægudtagning i sengen, man bliver simpelhen så træt af alt det morfin man får, og så er det jo ikke en helt smertefri proces.

Men jeg må sige at der er stor forskel på privat klinik og offenlige, her på Trianglen føler jeg mig bare mere tryg, de gør alt for du ikke får smerter både under ægudtagning og bagefter, der bliver ikke sparret på noget medicin, de vil bare ha’ du får så lidt smerter som overhovedet muligt,  de var alle rigtige søde, de tar jeg god tid til en, det sætter jeg stor pris på. Selve æg udtagning tog ca 15-20 min det gik faktisk ganske hurtigt, og denne gang havde jeg næsten ingen smerter under forløbet, hvilket var noget helt ny for mig, havde dog lidt bagefter men det hjælper med en dag i sengen;)

Vi var så heldige hvis vi selv skal sige det, at der var 4 flotte æg, som der bliver lavet icsi behandling på, nu må vi bare vente til på Søndag (morgen) hvor de ringer fra klinikken, og fortæller hvor mange af dem som har udviklet sig flotte, og vi fik lov til at få lagt to æg tilbage, så nu må vi bare håber på alt går som det skal.

Nu er der bare den laaange ventetid til på Søndag, hvor vi igen filmer til programmet <3

 

1 kommentar

  • Lina

    Sender al positiv energi jeg kan og håber på det bedste

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinikken i morgen