I drømmer ikke om hvor længe jeg gerne ville dele denne nyhed med jer<3 Men det hele er stadig så uvirkeligt, tænk engang at det vi har drømt om så længe endelig er sket for os, jeg troede aldrig jeg skulle lavet sådan et blog indlæg her, men hvor er det altså også bare fantastisk at kunne dele det med alle jer.

Mange af jer har måske gættede det, eller havde haft det på fornemmelsen i et stykket tid, men vi skulle lige begge 2 være klar på at fortælle det, Michael ville gerne vente rigtig længe, og stod det til ham, havde vi nok ventede længere endnu;)

Men alt ser så fint ud, vores lille baby har det så fint. Vi er nok nogle af dem som har fået flest trygheds scanninger og ved i hvad hvis det er det man har det bedst med, så skal man bare gøre det <3 Og efter at mine 4 tidligere gravidteter desværre ikke blev til nogen baby, så har man bare brug for at få den tryghed, at alt ser fint ud.

Jeg vil i de næste par uger dele en masse ting med jer, og fortælle mere om vores Rusland’s tur og min graviditet indtil videre, for en ting er 100% sikkert det her ville aldrig være sket hvis det ikke var for Dr Olga og Olga fertility clinic.

Tak til alle jer der har været så søde og vente og ikke spørge ind til det, og vente til vi selv var klar til at fortælle jer det.

Til alle jer nye der læser med, og ikke kender vores historie er der lige et link her til noget af vores rejse Vores fertilitetsbehandling fra start til slut?

Til alle jer der stadig kæmper, jeg føler med jer<3 mange opgiver kampen, vi gjorde det selv på et tidspunkt, hvor det bare blev for hårdt, og vi ville for alt i verden beholde vores kærlighed til hinanden, men havde det ikke været for jer søde læser havde jeg aldrig hørt om Clinic Olga i Rusland, jeg vil med glæde dele alt hvad i gerne vil vide ang klinikken, tænker at lave en spørgerunde på Instagram og derefter lave et blog indlæg herinde, for i fortjener alle at opleve det her<3

Jeg deler lige nogle billeder med jer fra vores rejse som endelig lykkes efter 9 år i fertilitetsbehandling.

Sidste nye scannings billede af baby uge 18
Dette billede er taget sidste weekend med scannings billede fra uge 16+4
Mig lige efter vores lille fryse æg var sat tilbage<3
Den første positive gravidtet test jeg tog, og pakkende den ind og Michael fik den i Adventsgave <3