10 ting du skal være forberedt på når du har teenager med på ferie

Derfor rejser vi hver for sig

Jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie i Tyrkiet, en ferie jeg tog på sammen med mine 2 niecer. Det har simpelhen været så hyggeligt og jeg gør det helt sikkert igen. Fik i ikke læst mit indlæg hvordan man rejser med 2 teenager så hop lige ind her

Jeg har dog fået nogle beskeder om hvorfor Michael og jeg rejser hver for sig og ikke sammen, det vil jeg liiige prøve og forklare her.. Det er ikke fordi jeg ikke vil rejse med Michael jeg vil bare kunne ha’ lov til at rejse selv uden ham også.

Michael har været i Spanien på arbejde (danse job) hvilket han er 3 til 4 uger om året, jeg har været med før, men skal jeg være 100 ærlig er det ikke helt min form for ferie, Michael er nok bedre til at være på hele tiden end jeg er, og han er jo på arbejde og han skal ha’ lov til at hygge med deltagerne uden at tage hensyn til at jeg er med. Så jeg vil 100 gange hellere afsted alene med “pigerne” eller en veninde.

Michael og jeg har været kærester i 6 1/2 år, hvis vi ikke skulle kunne rejse uden hinanden, så tror jeg simpelhen ikke på et forhold holder.. Man skal gi’ hinanden plads i et forhold, plads til at lave ting hver for sig, plads til at være alene nogle gange. Jeg nyder at være mig selv og jeg nyder og være sammen med Michael.

Man ejer ikke hinanden selvom man er i et forhold, hvis jeg nu var den jaloux type ville vores forhold nok heller ikke kunne holde til Michael var med i Vild med dans. For hvis der er et program hvor man kommer tæt på det andet køn, så er det nok det program. 🙂

Jeg er nok en meget selvstændig pige og føler jeg kan klare mig selv 100 % det har jeg jo altid gjort og det vil jeg godt kunne bevise hele tiden, nogle (Michael) vil nok sige jeg nok lige er en tand for selvstændig, det må jeg jo lige forsætte med at arbejde lidt på;)

4 kommentarer

 • Yvonne

  Så godt skrevet Joan, som taget ud af mit eget liv
  Du er så meget li’ din mor, med selvstændighed en.
  Elsker det du skriver❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig godt skrevet👌🏼❤️ Og man kan jo se der er kærlighed mellem jer, så selvfølgelig kan og skal man kunne rejse hver for sig❤️💙 det er sundt at savne og lærer ting uden hinanden🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Post

  Rigtig godt skrevet søde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du skal være forberedt på når du har teenager med på ferie