Sexy business Daniel

Det der træning der…

Ihhh hvor jeg altså ikke syntes det er sjovt, har bare lyst til at være mega sej, og hoppe ned i centeret hver dag, men det bliver det altså ikke til:/ Og så vælter vi jo rundt, i alle de der Instagram profiler med bikini fitness, der er åbenbart det alle unge mennesker skal, for at være in… hmm.

I mine unge dage, danset jeg jo ret meget bla showdance, var bla danser for Basshunter, hvis der er nogle af jer som stadig kan huske ham;) og jer som kender mig ved jo jeg har arbejdet som stripper i en del år back then;) Alt min træning dengang, syntes jeg var fedt pga det var min passion, og jeg så det ikke som træning, det var en en sur ting, jeg skulle op til, men der imod noget jeg syntes var vildt fedt.. Jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde noget, jeg syntes er lige så fedt, så derfor kommer jeg ikke afsted, det bliver højst til løbeture et par gange i ugen.. Men kan bare mærke på mig selv, at der skal ske noget, men hvad? Det skal jo også være nemt ikke, dvs ikke for lang væk, for så ved jeg at jeg ikke kommer afsted.. Tror bare jeg mangler den der veninde Maya som bor i Næstved eller mine søskende i Jylland, til at træne sammen med. Kommer bare ikke afsted alene, Kender i ikke det? Kender jo ikke rigtig nogle her i Hørsholm:/ Kom gerne med input, hvis i tænker det her ville lige være Joan 🙂 <3

træningblog

 

4 kommentarer

 • Inge-Merete Østerlin

  Jeg lover dig at du aldrig kommer til at træne alene i Energii 😉. Altid en god stemning og energi 😘 Vi ses på vognen 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Volden Van

  Smukke Joan – du skal da bare med ud og danse hos Ronnie…💫 Det giver sved på panden og man har det vildt sjovt….👯 Lørdag kl 10 på Pejsegaarden…💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Skak

  Sødeste dig – jeg tror der er RIGTIG mange, der kan nikke genkendende til det. Uden sammenligning, det er lettest at være 2, så kommer man bedre afsted. Alternativer der virker for mig hvis det foregår alene, se cykelture hvor man tramper godt igennem, efterfulgt af 1 km svømning. Motionscenter klær mig så dårligt. Hvad med noget dans af en eller anden slags – det lyder som om det har gjort dig glad før i tiden 😄 Smil og knus 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexy business Daniel