Absolut yndlings Podcast lige nu

Disse typer af kvinder, burde holde mund!

Først vil jeg lige sige tak til alle de nye følger jeg har fået, altid dejligt nogle gider læse med, hvis i ikke følger endnu så kan i trykke på den flotte grønne knap hvor der står følg blog. 😉

Det er jo ingen hemmelighed at vi ikke har nogle børn endnu, vi er ret åbne omkring det, og det har jeg det rigtig godt med, for som jeg har talt om før så er vi bare så mange i samme båd, i mit arbejde og privat når man møder folk taler man jo om mange ting ang fertilitetsbehandling og siden vi er offenlige med det så taler jeg gerne om det, og lytter til råd osv. Meeeen

Nogle gange løber det altså koldt ned ad ryggen på mig når typer af kvinder jeg har en samtale med omkring det siger: (og ja det er rigtige samtaler)

Kvinde: Hvor gammel er du ?

Mig: 39… skynder mig altid og fortælle vi har været igang i 6 år, og jeg ikke havde nogle ide om det ville tage så mange år.. (prøver og finde en undskyldning for jeg snart bliver 40 og ikke har fået børn endnu, ved jo hvad det næste hun vil sige er… )

Kvinde: Jamen så er det os sidste udkald nu, det er lige ved at være for sent.

Mig: Jeg siger ja det ved jeg godt…  Men jeg tænker.. det skal du fanme ikke bestemme, hvem gør dig til dommer overfor mig, her jeg jeg kæmpede i så mange år og så prøver du at slukke lyset for mig, du burde skamme dig det er min krop jeg siger til når jeg syntes det er ved at være for sent… 

Der er også den her type kvinde

Kvinde: Hvorfor adoptere i ikke, i er jo godt oppe i alderen nu og i har prøvet så mange gange så måske det er en bedre mulighed?

Mig: Jamen der er vi slet ikke endnu, jeg vil gerne selv prøve hele oplevelsen både det at være gravid og amme osv.

Kvinde: Det er altså ikke særlig hyggeligt at være gravid, man tar en masse kilo på og har det tit dårligt i mange måneder, og hvis i vælger at adoptere så beholde du jo din krop, for ikke at tale om ømme brystvorter og betændelse, og bagefter hænge bryster og mave nej du der er ikke lykken..

Mig: Ja det har du nok ret i, men vil nu gerne selv ha’ hele oplevelsen.. Jeg tænker.. Dit dumme kvinde menneske, du siger de her ting til mig velvidende om du ved jeg gerne vil være gravid selv, du har altså selv børn du har selv prøvet det hele.. du aner ikke hvordan det er, ikke og ha’ muligheden for at prøve det og aldrig ved om det sker, jeg er fuldstændig ligeglad med om jeg så tar 100 kg på og mine bryster ligner nogle der er kørt over flere gange, det skal jo nok på den ene eller anden måde komme tilbage igen, og hvis ikke overlever jeg helt sikkert os det… Men hvad jeg ikke overlever kære dumme kvinde er det med ikke at få børn, er slet ikke der hvor jeg ønsker at stoppe med at prøve..

Jeg vil lige skynde mig at sige, de fleste af kvinder og mænd som kommer med de sødeste svar og råd, men bliver simpelhen nød til at komme ud med det igennem bloggen, da’ det er har jeg skriver om alt og det findes altså den type af kvinder som taler for de tænker… Håber i læser med og lige tænker over det en ekstra gang for i taler over jer, det her ikke skrevet fordi i ikke må komme med råd ang adoption og andre behandlingsmetoder osv. Det var mere alle de andre dumme ting der er blevet sagt i selve samtalen..

Jeg har kun kærlighed tilovers for jeres råd <3

 

 

2 kommentarer

  • Mia Møller

    Jeg er så enig, jeg blev 28 år, i december 2018. Og tilbage i november 2018 blev jeg mødt af ”Ja når man venter så længe, med at planlægge børn så må man jo forvente at det bliver sværere” – Jeg blev helt mundlam og vidste ikke hvad jeg skulle sige men jeg blev faktisk harm, da jeg var 17 år fik jeg af vide at jeg havde pcos i svær grad, og at jeg ikke skulle forvente at blive gravid naturligt. Skæbnen ville at jeg kort tid derefter blev gravid, vi talte meget om hvad vi ville, og vi kunne ikke få os selv til at få en abort, så vi valgte at ville beholde barnet, jeg havde en spontan abort, faktisk den første ud af 9. på 10 år har jeg haft 9 spontane aborter, Min mand og jeg har været sammen siden jeg var 15 år. Og vi er vi venter på indkaldelse til opstart af ivf.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ooh Yes, selvom jeg var 31 da lille V endelig kom, fik jeg også den med det biologiske ur.. min mor var 43 med min lillebror og er sikker på det er derfor hun ser bedre ud end de fleste på 60 år og skydes meget yngre. 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut yndlings Podcast lige nu