Når angsten rammer

Endelig en god nyhed

Det er så fantastisk at kunne skrive det her… Min mor er kræftfri!! Sikke et fantastisk opkald at få <3 Nu skal vi bare se fremad, og jeg kan mærke på hende at hendes livsgnist er på vej tilbage:)

Jeg ville ikke kunne klare at miste en forældre mere…

Igår var årsdagen hvor min Far døde sidste år, og for at være helt ærlig tænkte jeg slet ikke på det igår, hvilket jeg er utrolig glad for.. Jeg vil heller tænke på ham på hans fødselsdag, og fejre den sammen med mine 4 søskende og tænke på alle de gode ting <3

Jeg håber dog at nyheden om min Mor vil hjælpe lidt på min angst, og jeg har da’ heldigvis ikke haft nogle ture de sidste 14 dage, hvilket er dejligt:)

Derfor er jeg også begyndt til behandling hos en biopat og zoneterapi for at få styr på min krop, jeg tænker det det i hvertfald ikke er dårligt for mig. Min første behandling fik jeg virkelig renset ud, jeg havde hedeture 2 dage efter.. Jeg føler der er ved at komme styr på min krop igen efter alle de hormoner den har været fyldt med.

Det store spørgsmål er jo så om vi tager det sidste forsøg, vi har tilbage på trianglen det vil være vores 15 forsøg, så det kræver lige lidt tænke over..

Nu vil jeg bare bruge tiden på at være lykkelig over nyheden ang Mutti <3

12 kommentarer

 • Henriette Larsen

  Hej Joan. Først hvor er det fantastisk for dik mor og dig❤️Så vil jeg gerne sige, elsker at følge din blog hvor du skriver om barnløshed, kan følge dig i alle dine tanker og det er rart at man ikke er den eneste der føler på den måde. Vi har også været i en feriliitetsbehandling for at få barn nummer to og det er ikke lykkes. Så tænker man måske at vi jo har et barn i forvejen, men så alligevel det er slet ikke så lykkeligt. Vi fik barn nr et rigtig hurtigt og på en naturlig måde. Men der skete desværre det, at da han var et år gammel fik han en feberkrampe som gav ham en hjerneskade. Det er utrolig hårdt og en stor sorg. Han er idag 19 år. Det er en kamp næsten hver dag både med kommunen, og alle de ting som han ikke kan. Oveni kom også det med en kamp for barn nr to ikke lykkedes. Jeg vil høre dig, hvordan holder i glæden i jeres liv og med hinanden? Hvordan ser i det positive i livet og undgår at ryge i det berømte sorte hul? Jeg synes tit livet føles uretfærdigt og man har mange sorte dage og det er jo træls at livet skal fyldes med dette. Kh henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Først tak for de søde ord ang min Mor<3 Og så vil jeg lige sige 1000 tak fordi DU deler din historie, det er super flot og hvor er du sej! Det er fuldstændig lige meget om man har et barn i forvejen fertilitetsbehandling er ikke for sarte sjæle, og vi er alle lige seje.
   Jeg har skrevet et indlæg tidlgere ang hvordan det har påvirket vores forhold, og vil meget snart lave en opfølgning igen for det er slet ikke nemt, og tro mig vi har vores kampe.. fordi livet som du selv skriver er så fandens uretfærdigt..
   Stort kram til dig/jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anni jensen

  Hvor er det dejligt at høre at din mor er kræftfri og at du har det lidt bedre i din krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Først fremmest fantastiske nyheder med din moe❤️. Hvis jeg må spørge hvad går overvejelserne omkring forsøget på Trianglen på? Er det om i vil blive ved med at forsøge at få et barn eller er det at i er i tvivl om det skal være Trianglen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Vi har købt 3 forsøg på Trianglen, vi har brugt 2 forsøg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Ja det var den bedste nyhed, at jeg fik at vide at jeg var kræftfri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Dam Søndergaard

  ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Sikke en super dejlig nyhed❤ kæmpe knus og kram til mor Yvonne❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når angsten rammer