Det der træning der...

Energii hvad er det?

Min dag i dag startet med café besøg, sammen med min bedste veninde, Maya, det er ikke så tit vi ses, men når vi så gør, så hygger vi max, dvs hvis vi kan komme til det drikker vi gerne café latte og spiser lækker brunch, og efter shopping, gerne en latte mere, og liiige en lille kage.. Ja godt det ikke er hver dag vi gør det, siger jeg bare;) Under vores sladder snak, fortalt Maya at hun var begyndt at træne, og jeg har jo lige lavet et blog indlæg om, jeg ved hvad jeg skal begynde til, men det fik mig alligevel til at undersøge lidt da’ jeg kom hjem, for vi kan jo ikke have at Maya træner uden jeg gør;) Jeg følte mig faktisk lidt tyk, efter alt den mad, så det måtte jeg gøre noget ved..

Jeg faldt over noget som hedder Energii, som er sådan lidt pilates stil, troede jeg, det er bare 10 gange så hårdt:) men der ligger jo en i Hørsholm, jeg kan jo næsten gå derned:) Jeg tænkte jeg lige så godt kunne bestille en prøve time, og når jeg sætter mig noget for, skal det jo helts ske med det sammen;) hvad jeg så ikke viste var, at jeg havde meldt mig på det hårdeste hold der er!!! Men det var fanme fedt alligevel, også selvom jeg måske holdte flere pauser end man skal, så syntes jeg faktisk lige den her træningsform er mig, er vild med at det faktisk er ligesom at havde en personlig træner på, nu har jeg jo ikke prøvet andre, men hende her Kathrine var sq mega sej. Nu har jeg faktisk fundet noget, hvor jeg føler jeg får trænet hele kroppen, så jeg skal helt sikkert starte til det, hvis jeg altså kan gå i morgen;)

Det er sådan nogle maskiner man træner på.

Energii-Hørsholm-16-1030x686

Screen Shot 2016-04-28 at 22.02.08

Håber fanme den her krop, snart kommer tilbage, for ved virkelig ikke hvem der har taget den;)

Miami

1 kommentar

  • Jette Dam Søndergaard

    Hej’sa søde Joan 🙂 Det ser og lyder enormt spændende og jeg vil glæde mig meget til at se en video af evt. dig eller andre som dyrker den form for sport sån’ man ku’ se hvordan det går for sig thi hi Knus 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der træning der...