Energii hvad er det?

Fashion Plus Fine.

En af mine søde kunder inde hos Charlotte Bonnén har denne skønne butik “Plus Fine” inde på Østerbrogade. Og da’ jeg skulle ind til KBH i Lørdags, kunne jeg jo lige smutte en lille tur forbi, og se hvad det var for en butik, havde hørt om den før, har dog aldrig været inde og kigge:)

Hvis i er lige så vild med fashion som jeg, vil denne butik helt sikkert falde i jeres smag, men kan sagtes fornemme at der er handlet ind med stil, og det ikke bare er tilfældigheder,  der er valgt ud. Jeg er vild med den! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg shopper der:)

Plus Fine

Plus Fine

Plus Fine

I kan se meget mere på hjemmesiden, de har også webshop:) Plus Fine

Se lige denne lækre skjorte, jeg faldt for <3 den er fra Dea Kudibal

Plus fine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energii hvad er det?