Hvordan staver man mit navn??

Fertilitet og for lavt Stofskifte?

Kan de her 2 ting hænge sammen? Svaret er ja. Nu har jeg det sidste stykke tid, snakkede med mange om at, hvis ens stofskifte ikke e i balance, så har man meget svært ved at blive gravid.

Det som undre mig meget i alt det her, er at den klinik vi går på, aldrig har nævnt noget om det, eller taget blodprøve for at tjekke om mit er i balance?? havde jeg vist det fra starten af, havde jeg jo bare selv fået det tjekket hos min egen læge, før jeg var gået igang med alle de forsøg…

Jeg var i går onsdag, hos min egen læge, for at få det tjekket, før vi gå igang med vores fryseæg.

På den side håber selvfølgelig ikke der er noget galt med mit stofskifte, men på den anden side, er det måske her jeg finder nogle svar på, hvorfor vi ikke er blevet gravide endnu, og hvorfor jeg liiige har taget omkring 8-9 kg på igennem vores forløb, de sidste 3 år.

Normalt TSH skal ligge mellem 0,3 og 4,0  Men Endvidere anbefales det, at TSH er under 2,5, før en graviditet. info er taget fra siden Tyreodiea Kan godt blive lidt sur over jeg ikke bare havde google det her noget før, men hvor skulle jeg vide det fra? Klinikken burde havde fortalt os om det. Jeg håber jeg kan være med til at hjælpe andre derude, hvis i heller ikke viste det. <3

Jeg får svar i næste uge, så må vi tage den derfra.. indtil da positive tanker <3

Stofskifte

 

2 kommentarer

 • Anja

  Hej Joan
  Det kan jeg godt forstå du er utilfreds med. Jeg kender ikke så meget til din “historie” og forløb, men jeg har selv været igennem tre friske IVF forsøg. Da jeg blev henvist til sygehuset første gang, der blev der taget blodprøver for at tjekke hepatitis, hiv osv og der tjekkede de også stofskifte. Har du aldrig fået lavet de prøver i det offentlige? For det havde jeg forstået som om, at det var standard procedure. Jeg fik desuden tjekket gluten-allergi, da de er ved at lave undersøgelser om, at det kan have en indvirkning.
  Jeg ønsker dig alt held fremover! Giv ikke op! Jeg er selv 8+2 i dag.
  Dbh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja jeg fik også tjekket for alle de andre ting, dog ikke stofskifte.
   Lyder spændene med gluten, spiser dog ikke rigtig noget med gluten i. Men altid dejligt med info.
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan staver man mit navn??