Jeg er overvældet af taknemmelighed.

Fertilitets behandling 4 forsøg.

I Mandags da’ jeg skrev om projekt baby, var også den dag, vi var til samtale igen, på klinikken og vi skal nu igang med vores 4 IVF forsøg. Det som er anderledes ved den her gang, er nu at det ikke er hemmeligt mere, jeg kan fortælle åbent om det, når folk som jeg ikke kender spørger ind til det, jeg føler der er faldet en sten fra mit hjerte og jeg bedre kan slappe af i forløbet, i hvertfald lige nu;)

Jeg er så glad for alle jer som har skrevet til mig, jeg føler vi er en lille gruppe nu, som kan hjælpe hinanden, når der er brug for det. Det betyder rigtig meget.

Behandlingen denne gang:

Jeg er på det højeste medicin denne gang, så det bliver nok en hård proces, men jeg vil prøve ikke at tænke for meget over det, og leve mit liv som altid. Selvom de dumme bivirkninger er begyndt at komme. Men jeg er så stolt og glad for, jeg har sådan en dejlig kæreste ved min side, som støtter mig ufattelig meget <3

Prøv lige at se hvor meget der er, og de havde ikke engang alt hjemme på apoteket. :/

billede

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er overvældet af taknemmelighed.