Halvvejs i er jeg gravid eller ej..

Fin lille artikel i Her&Nu

Så fik vi lige et par søde ord med om vores ven Hassan<3

Til Premieren på Oceans 8, fangede Her&Nu nu os lige til en lille snak om vores ture nede ved Hassan. Helle Bill som interviewet os, er selv meget fascineret af Hassan, ligesom alle os andre der har været hos ham. Jeg håber så meget jeg skal ringe til Hassan på Torsdag, og fortælle ham en god nyhed og at vi forsætter behandlingen. <3

Jeg har lige måtte klippe lidt i artiklen, da’ der var et billede af en som jo ikke lige skulle med på min blog;)

2 kommentarer

 • Heidi

  Håber så meget for jer at det lykkes ,og når man er fertilitets behandling så sker der mange ting med kroppen har selv været den vej igennem to gange og har to skønne børn i dag 🙂 er sikker på det nok skal lykkes for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for dine søde ord. Fertilitets behandling er ikke for sarte sjæle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs i er jeg gravid eller ej..