Vores juleaften i billeder

Flashback på 2016 – så tæt på, og alligevel langt fra.

Så går vi snart ud af 2016, når jeg ser tilbage på året, er det lidt med blandet føleser..

Jeg har været så heldig at være ude at rejse en del, hvilket jeg elsker, tror jeg har nævnt det før;) jeg har bla været tilbage i fantastiske Miami, for at besøge Michaels’ bror Thomas som skulle giftes i disse smukke omgivelser. Været makeup artist på et Playboy work shop, sammen med min gode veninde Pernille, som jeg fik med som model. Turen gik også til Spanien på dance camp, hvor Michael skulle undervise. Til sidst Cypren sammen med min dejlige nevø, som stadig bor hos hos:)

Men 2016 bød desværre også på nye skuffelser ang projekt baby..

Vores drøm om baby er ikke blevet virkelighed endnu, selvom vi har brugt en del icsi forsøg og vores sidste fryse æg, vi er oppe på 8 forsøg nu.

Vi tror hele tiden på at det nok skal lykkes, men bagerst i mit hovede, går jeg også med en lille dum tanke, at hvad nu hvis det aldrig sker.. For at være helt ærlig, så er der nok ikke noget jeg heller vil, end at blive Mor, men med så mange nederlag er det snart svært at holde hovedet højt. Jeg er nok en af dem som går med mine tanker indeni mig selv, jeg får tit af vide af andre at de syntes jeg klare det rigtig flot, og virker utrolig stærk.. Det er nok bare sådan at jeg har det bedst.. men bag den stærke Joan, er der bestemt også en Joan som tit græder, men det sker altså kun herhjemme bag lukkede døre, og nogle gange også overfor Michael.

Jeg bliver nød til at fortælle jer noget, jeg ikke har sagt endnu. Men der er så mange derude som følger med i vores projekt baby, og hepper og krydser fingre for os, i er så skønne.

Så her får i en opdate: I Oktober månede blev vi gravid med vore sidste fryse æg, de eneste vi fortalte det til var vores familie og meget tætte venner. Men desværre i uge 6 faldt mit HCG tal, vi nået lige at blive så lykkelige og så ned i et sort hul igen, vi troede så meget på det og det var vores sidste fryse æg, det hele passede så perfekt.. men desværre blev det heller ikke denne gang..

2017 kan vel kun blive bedre…

Jeg har taget et valg om at fokuser på noget helt andet, jeg er startet på uddannelse som kosmetolog, noget jeg har tænkt over længe, og her i December blev det en mulighed, jeg arbejder stadig som fotograf, jeg er rigtig glad for mit samarbejde med bla. Se&Hør og Ekstra bladet, og div udenlandske blade, det syntes jeg er spændende, men jeg mangler noget ved siden af, da’ det jo ikke er hver dag jeg laver billeder, og jeg er ikke god til bare at gå nogle dage og lave ingenting, så kosmetolog passer jo godt sammen med jeg også laver negle, jeg har min egen lille biks hjemme, så hyggeligt.

Så glæder mig til at bruge 2017 på ham her, han betyder alt og sammen er vi stærkest, selv når det hele ser sort ud med projekt baby, glemmer vi ikke hinanden. Tænk vi lige har haft 5 års dag <3

15578900_1373701029320998_1389687347209895981_n

Sender en masse kærlighed ud og ønsker jer alle et godt Nytår <3

Knus Joan

 

 

7 kommentarer

 • Sikke et rørende indlæg. Det er en smule gammelt, så jeg håber sådan de sidste halve år er fået jeres vej?
  Min kæreste og jeg startede projekt baby tilbage i juli 2014, og vi er også stadig bare os to. Hvis du har lyst til at læse lidt om mine tanker, så skriver jeg om dem lige her http://www.altogintet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Hej Joan.
  Har sådan tænkt på dig siden dette opslag. Og ville derfor lige høre, om i har sat projekt baby på stand-by?? Eller kommer der snart Update igen. Hepper på jer ❤️ Mange knus fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Mette.
   Tak for din tanke, Jamen der sker desværre ikke så meget, vi har ikke flere forsøg tilbage i det offenlige, så hvis vi forsætter er det i det private. Nu må vi se, tiden går og jeg bliver jo desværre også ældre.
   Men igen tak for dine søde ord<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Joan
  Min mand og jeg er også igennem forløb med icsi! Jeg var igennem 1 forsøg i november, blev gravid, men hcg steg ikke som det skulle, jeg begyndte at bløde i uge 6. Jeg har 2 blastocyster på frys! Jeg håber 2 gang er lykkens gang! Jeg er glad for at følge med herinde! Og kigger tit om ikke der er et nyt indlæg og projekt baby! Jeh ved dog også hvor psykisk hårdt dette forløb er og at man ikke altid har lyst til at dele!
  Jeg krydser for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hey Stine. Tak for din søde besked, håber det lykkes for jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Joan
  Jeg har fulgt med i jeres baby projekt . Åh hvor jeg håber det lykkes for jer 🙏🙏
  Jeg har selv to børn der begge er lavet på fertilitets klinik . Det ene ved insermision og det andet ved æg udtagning .
  Jeg har fået zoneterapi begge gange imens jeg har været i behandling om det har virket eller ej eller om man vil tro på det ellers ej men det er da et forsøg hver .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej Joan
  Følger med i din historie og kan til fulde forstå dine/jeres frustrationer. Har selv været igennem dem x2 . Er sikker på det nok skal lykkes – krydser fingre og sender masser af god karma til jer. Det er hårdt at gå igennem sådan et forløb . Min mand havde også nedsat sædkvalitet. Det første barn kom efter 3 års forsøg og det 2. barn efter 5 år . Ved første barn, skulle vi til at gå i behandling da det pludselig skete som et lyn fra en klar himmel. Ved 2. barn, lykkes det efter 4 inseminations forsøg.. Du er så velkommen til at skrive .
  Pøj pøj med det hele , mist ikke modet, selvom der kan være svært .
  Kh
  Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften i billeder