Det er ikke kun kvindens skyld

Følg lidt af vores fertilitets rejse på DR2

Hey mine kære læser.

De fleste af jer kan nok godt huske, jeg har fortalt jer vi skulle være med i et nyt program der sætter fokus på fertilitets området, ellers kan i lige læse med her

Hvis i ikke kender os, men er lige faldet over denne blog, syntes jeg lige i skal læse med fra starten af søg under kategori der finder i Fertilitets behandling. Der står en del, så er i advaret;)

Nå men jeg kan fortælle jer så meget at programmet bliver vist på Lørdag 6/10 altså i morgen kl 21:30 på DR2 og igen den 13/10 kl 16.30 Håber så mange af jer har lyst til at se med, vi har sket ikke selv set noget af det, men vi har jo selv valgt at være med, så går udfra det er klippet okay;)

Og så til en af de dårlige ting..

Programmet har fået denne titel “når æggestokkene svigter” hmm i kan jo nok godt regne ud, det ikke er mig som har fundet på denne dumme titel.. Det tar kun lige et klik HER for at finde ud af hvor mange der hele tiden gir kvinderne skylden for nedsæt fertilitet.. Kan vi nu for pokker ikke snart få den vendt??? Joan er ved at være godt træt af det…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke kun kvindens skyld