Projekt badeværelse igang

Følg med på vores kæreste dag

Ja sådan en bliver vi faktisk nød til at aftale engang i mellem, vi er begge 2 meget travle mennesker og ikke altid vi lige finder tiden til at bruge en hel dag sammen, med mindre vi aftaler det og lukker dagen ned for alt der hedder arbejde.. Vi holder sådan nogle dage for at det hele ikke kun går op i fertilitetsbehandling mellem os, bliver vi nød til stadig også være kærester, og det med at huske hinanden på det er vigtigt. Derfor planlægger vi sådan nogle dage, det kan også sagtens være weekend ophold osv. Altså det betyder ikke at vi ikke kan lave noget andre dage, men det er bare hyggelig med sådan en hel dag, kun os selv:)

I går startet vi dagen med at tage ind og spise brunch, vi ville prøve et sted vi ikke havde prøvet før og normalt ikke ville vælge, valget faldt på Cafe Munk.

Nok ikke et sted vi vælger igen.. (indsæt sur smiley)

Vi havde bestilt luksus brunch, men de havde ikke champagne, så i stedet for vi kunne vælge kaffe eller juice.. Lidt øv da’ det var noget jeg havde sat mit hovede op efter.. Nå men Michael får juice og jeg en Latté, som kommer ca 15 min efter vi havde bestilt den, hvilket er okay.

Michael havde også bestilt pandekager til dessert, hvilket under mig kommer før vores mad?? Mega mærkeligt, men vi begynder at nippe lidt af dem, da’ der er gået 30 min og vores mad ikke er kommet endnu..

Da’ der er gået 40 min og folk som er kommet efter os har fået deres mad, må vi lige spørge ind til og de havde glemt os, hvilket de havde og der ville gå 10 min før maden var klar.. Vi vat tæt på at dø af sult 😉

50 min efter vi har bestilt får vi så vores mad, de havde glemt bacon til Michael og Avokadoen var så hård man ikke kunne spise den.. Virkelig øv.. og hvis vi lige tar et hurtig kig på den, ligner den ikke rigtig en luksus brunch, eller er det os som er for sarte??

Godt vi nyder hinandens selskab, for vi kan desværre ikke rigtig anbefalde Café Munk.. Den får dog 2 ud af 5 stjerner, da’ Kaffen og pandekagerne var okay..

Jeg tænker herfra kan det vel kun gå fremad:)

Michael havde bestilt Oxygen ansigtsbehandling til os hos Elias Zanati Face and Body. Hvilket var en dejlig og skøn overaskelse, da’ det jo altid er mig som laver det på andre, så det var jo helt fantastisk selv at kunne få en behandling. Jeg elsker oxygen behandling, og Elias er super dygtig behandler. Tror selv jeg vil have den i klinikken, lækker behandling og kunne tilbyde kunder. Elias får 5 ud af 5 stjerner af os:))

Så glad er man når man endelig får lov til at slappe af og nyde det:))

Her er manden bag den skønne klinik i KBH Elias

Derefter var vi inde og se Mixdouble i Skuespillerhuset, alt i alt en god forstilling som kommer fint omkring hverdagens dilemmaer på godt og ondt, dog lidt for meget drama nogle gange, men sjovt var det:)) læs mere her Mixdouble

Men jeg syntes bestemt man skal tage ind og se det, den får 4 ud af 5 stjerne af mig:))

Dagen sluttede hjemme med en flaske vin og snaks, da’ vi jo selvfølgelig skulle se Melodi grand prix  og igen er jeg glad vi vi nyder hinanden selskab, for hold nu op det var ikke godt… Jeg savner flere gode sange, det kan simpelhen ikke passe vi ikke har noget bedre i af byde på i Danmark?.. og meget gerne mindre platte ting, det er jo for pokker Børne MGP vi sidder og ser..

Melodi grand prix får kun 1 ud af 5 stjerne af mig, og den ene stjerne er fordi den sang jeg stemte på vandt.. 🙂

Glæder mig allerede til vores næste kæreste dag:))

I må meget gerne dele hvad i laver på jeres kæreste dage, altså hvis i går op i sådanne nogle ting?? eller om i har ideer til spændene og hyggelige ting?

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt badeværelse igang