Når barnløshed bliver et problem

Fra blondine til næsten brunette:)

Jeg var lige et smut inde ved Danni Sigen idag, da’ jeg havde snakkede med ham om at min hår ikke skulle være så lyst mere, jeg har været mørkhåret før, men blev nød til at farve det lyst pga en forside til Playboy sidste år, det siger man jo ikke lige nej til;)

Jeg bruger altid Danni både som stylist og frisør, da’ vi snakker samme sprog;) Dvs jeg har en masse ideer og han siger hvordan det skal være;) Tit har man forventninger om noget der ikke kan lade sig gøre, når man kommer ind til en frisør, men Danni siger altid tingene som de er og laver aldrig noget, som skal laves om 100 gange før det bliver pænt, så heller babysteps;)

Jeg tænker jo ang projekt baby, er det jo ikke så godt at afblege min bund så meget, så ville gerne ha’ en farve, hvor man ikke så godt kunne se den der dumme udgroningen, men det måtte heller ikke bliver for mørkt, syntes vi har ramt meget godt:) (P.S min kæreste syntes jeg så mega fræk ud med mit nye hår, så er den hjemme;)

Frisør

IMG_6586Frisør

Danni og jeg har før lavet de flotteste forsider, og altid ham jeg bruger, hvis billederne skal taget i Danmark, han kan bare noget med styling;)

Her er lige et par stykker af dem:

Modelsmania

Modelsmania

Se meget mere om skønne Danni her

Danni<3

6 kommentarer

 • Malene

  Du er meget smukkere med mørkt hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   1000 tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Joan er altid smuk, men det klæder hende med den ny farve. (Min mor var model i starten af halvfjerdserne og meget smuk. Hun ligner Joan meget til forveksling. Hun gik dengang catwalk med pelse sammen med Kirsten, der er mor til Mathilde Norholt) I dag vil jeg ønske for Joan og Michael, at man kunne overføre al min superfertilitet via tanken til Joan. Jeg har ikke brug for den mere, fordi min mand synes, at to er nok. De er 18 og 13 år, smukke og kloge – og jeg fik dem tidligt i tyverne. (Nr. tre gik tabt, så jeg kender sorgen). Kære Joan, jeg vil krydse fingre og denne gang sende en kærlig medsøster-tanke til dig. Forestil dig, at du får alt hvad du har brug for fra mig, af fertilitet i dag. Jeg var supergod til at være gravid og en kærlig mor. Jeg ser ung ud, selvom jeg er fra 1973, jeg bilder mig ind, at hvis man ser fertil ud, så er man det ofte også. Det gør du. I har nok bare været uheldige tidligere. Denne her gang er der ro og overskud og jeg sender hermed mine bedste hilsner og overfører min fertilitetslykke til jer i dag og de kommende 9. Mdr. Min datter blev undfanget 28/1 og kom til verden 24/10, så hvis alt går som planlagt, så får I en lille smuk baby SØN, der er født i Skorpionens tegn (eller måske Skytten). Hav det i tankerne i dag og visualiser/forestil jer det, til han ligger i jeres arme. I kender sikkert “loven om tiltrækning” via visualisering, en universel lov, som jeg altid har benyttet (den er vist også kaldet The Secret, på amerikansk). Det skal nok gå godt, det er jeg sikker på. Kh. en medsøster

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for dit dejlige indlæg, jo jeg kender The Secret, har anmeldt den for Arnold Busck;) Elsker den bog, den er min bibel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du altid så lækket skat, det var dejligt at se dig i dag ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når barnløshed bliver et problem